Pe Foc

Weekend de creatie culinar: Winter Beef Cooking Camp (Balea Lac, 14-16 ianuarie 2022)

Si anul acesta suntem prezenti la cele mai populare evenimente culinare din Romania! In acest weekend, la Balea Lac, se desfasoara ???? Tabara de creatie: Winter Beef Cooking Camp ????????????

 

 

Cei de la Romanian Beef Master, impreuna cu Radu Zarnescu, gazduiesc inca un eveniment savuros la inceputul acestui an!

 

 

 

???? Unde: Cabana Bîlea Lac
 
???? Cand: 14-16 ianuarie 2022 
 
Orele: 9.00 - 16.00

 

 

 

 

Daca vrei sa te bucuri de iarna si de o bucata de vita buna, te asteptam! ???? Urcarea se face cu telecabina, in perioada de functionare a acesteia (09:00-16:00)!

 
Ne gasiti sus, la baza muntilor Fagaras, la Cabana Balea Lac, pregatind preparate delicioase! Iti vom prezenta experienta gatitului in aer liber pe doua unitati de gatit foarte diferite:
 
- pe smokerul WEBER Summit Kamado, in care se poate pregati vita suculenta si frageda
 
-pe vatra cu plita OFYR unde ai posibilitatea de a pregati carne pentru totii prietenii, in cantitate foarte mare! ????????
 
 
 
1. Experienta gatitului pe gratarul premium Weber Summit Kamado
 
 
 
Grătarul Summit Kamado este foarte popular, util si indragit de gurmanzi din toata lumea, fiind o unitate de gatit deosebita, atat ca aspect, cat și ca performante in categoria sa! Acest model de gratar este fabricat din otel durabil, fiind prevazut cu doi pereti interior, ce ajuta la ridicarea rapida a temperaturii in kamado si la mentinerea caldurii pentru afumare pe durata întregii zile, minimizand cantitatea de carbune arsa in timpul unei sesiuni de gatit la maximum! Summit Kamado dispune de o suprafata mare de gatit (61 cm), asa ca nu trebuie sa iti faci griji de niciun fel. Pe grill-ul Weber poti rumeni fripturi, poti pregati pui, porc sau vita la gratar, poti afuma peste sau poti gati absolut orice ai putea prepara si pe gratare de gradina moderne sau clasice.
 
 
 
 
 
 
 
2. Experienta gatitului pe vatra cu plita profesionala OFYR
 
 
 
 
Ai o gramada de prieteni pe care vrei sa ii inviti la tine acasa sau intalnirile familiei largite depasesc mereu numarul de 10-15 persoane? Nicio problema! Cu ajutorul unei vatre cu plita OFYR vei putea pregati mancare pentru toata lumea si... in acelasi timp!! De fapt, cu totii veti gati, veti intoarce pe plita carnea si legumele, pestele ori alte preparate, de jur imprejurul plitei. Conceptul OFYR propune o sesiune de gatit in care toti invitatii din curte sau gradina se strang in jurul plitei, "gatesc" si socializeaza, bucurandu-se impreuna in aer liber!