Totul incepe in familie...

Povestea noastra incepe acum 22 ani, moment in care am intrat pe piata semineelor din Romania. In urma unei specializari in constructia semineelor din anul 1998 ce a avut loc in Germania, Ovidiu Prodea isi incepe activitatea sa practicand aceasta meserie in Romania. Ca urmare, in anul 1999 monteaza primul semineu ce functioneaza perfect si astazi. In momentul actual afacerea familiei Prodea a ajuns la a doua generatie, fiind dezvoltata in continuare de cei doi fii ai d-lui Ovidiu si creand o echipa pasionata si profesionista.

“Inca de la inceput, am crezut in calitatea produselor, a valorilor si ideilor, cat si a intregului proces de prestare a serviciilor. Iata-ne azi, dupa 20 de ani, mai puternici ca niciodata. “

OVIDIU PRODEA, FONDATOR PEFOC

Ovidiu Prodea

Ovidiu Prodea alaturi de unul din primele seminee montate de el, in 1999, un semineu perfect functionabil si astazi.

Suntem pasionati, perseverenti si determinati.

Suntem priceputi in domeniul semineelor si dorim sa fim buni in ceea ce facem. Acum ne mandrim cu cei peste 9000 de clienti multumiti in fiecare an, peste 2000 de seminee montate anual realizate de echipele proprii impreuna cu partenerii specializati Pefoc.ro si un stoc mare de peste 50.000 de articole prezentand o gama diversificata.

Inovatie

Specializati si preocupati de inovatie.

In toti acesti 20 ani am acumulat o experienta vasta, atat in cunostinte cat si in aplicarea lor in casele oamenilor.

Pentru dezvoltarea departamentului de consultanta si a intregii echipe PEFOC, am realizat numeroase specializari in domeniu toate acestea cu scopul de a putea oferi clientilor nostri servicii cat mai calitative.

Specializarile noastre in tari precum: Germania, Cehia si Polonia.

De ce am ales aceste tari?
Pentru ca pentru noi, calitatea este cea mai importanta valoare pe care vrem sa o oferim. in toate aceste tari, am intalnit adevarati profesionisti si mesteri in domeniul semineelor, ceea ce ne inspira.

Inovatie

Echipa PEFOC participand la scolarizari si instruiri in Cehia, Polonia, Germania.

Oferim caldura, confort si siguranta.

Testare Semineu

Oferim caldura, confort, si siguranta.

Alegand oricare din produsele noastre aveti certitudinea calitatii fiecarui produs pe care il comercializam.

Pe langa aspectul deosebit, fiecare produs este verificat si testat cu strictete sa corespunda normelor de siguranta in vigoare.

Testarea unui semineu pentru functionarea la parametri tehnici ridicati

Parteneriate de incredere

Parteneriatele cu marile companii recunoscute in intreaga lume au ca scop oferirea garantiei pe o durata cat mai lunga pentru semineele realizate de noi.

Atat prin ceea ce noi producem cat si prin produsele partenerilor producatori de incredere din Germania, Cehia si Polonia vrem sa oferim clientilor nostri sisteme complete de incalzire calitative care sa reprezinte o investitie serioasa pe viata.

Parteneri

Parteneriatul de lunga durata cu compania Kratki a ajuns la un nivel inalt, rezultand mii de clienti multumiti.

Investim in noi si excelam pentru tine

Participarea frecventa la formari profesionale, specializari si conferinte organizate cu tehnicienii, mesterii si colaboratorii din toata tara este de o reala importanta pentru noi; astfel vom a ramane la zi cu toate noutatile aparute in domeniu si vom putea oferi la randul nostru servicii de calitate inalta clientilor. Este important sa investim mereu in personalul de lucru pentru ca in momentul in care vom intampina dificultati pe teren sa putem oferi solutia optima clientilor nostri, conform principiului ''ce semeni, aceea culegi''.

Inovatie

Cu focul nu e de joaca!

Constructia semineelor si a cosurilor de fum implica o responsabilitate foarte mare deoarece siguranta si sanatatea multor familii e in joc. De aceea este foarte important ca acestea sa fie montate corespunzator, in parametri stabiliti de lege la nivel national si european.

Montajul corespunzator al unui semineu implica mai multi parametri tehnici care trebuie respectati cu strictete, de aceea este necesara o echipa specializata.

Precizia montajului perfect.

Serviciul de montaj seminee, sobe sau cosuri de fum este disponibil in toate judetele tarii avand peste 100 de echipe specializate proprii sau partenere in Romania instruite de-a lungul anilor in practicarea acestei meserii.
Constructia semineului se realizeaza conform preferintelor clientilor, respectand normele de siguranta si rezistenta, dupa discutii in detaliu si consultanta in alegerea celor mai eficiente si potrivite componente, in functie de tipul de locuinta.

Inovatie

Montajul semineelor pe lemne se face cu ajutorul materialelor profesionale pentru a fi siguri de rezistenta acestora pe termen lung.

Oricand, la dispozitia clientilor nostri.

Testare Semineu

Pefoc participa frecvent la targuri si expozitii anuale in diferite orase din tara, fiind astfel in legatura directa cu oamenii si avand posibilitatea sa ofere pe loc solutii concrete si personalizate.

Oricand, la dispozitia clientilor nostri.

Suntem oricand la dispozitia clientilor nostri si oferim consultanta gratuita si ajutor in alegerea si comandarea produselor potrivite. Oferim suport permanent pentru produsele noastre si suntem aici pentru tine oricand ai nevoie. Toate solicitarile de servicii vor fi rezolvate in termen de cateva zile. Suportul pentru clienti este oferit direct din fabrica, de catre tehnicienii nostri calificati ce cunosc produsele in detaliu. Transportul produselor pana la domiciliu este garantat de noi, iar produsele voluminoase (focare, termofocare, sobe, cosuri de fum, seminee pe gaz) beneficiaza de transport gratuit. Asa cum spune si sloganul firmei '' Noi facem tot, tu pui pe foc '', oferim servicii complete de la comercializare, productie, consultanta si transport pana la punerea in opera si montajul efectiv la client.

Testare Semineu

PEFOC, in toata Romania.

Comercializam si montam o gama vasta de seminee pe lemne, focare si cosuri de fum profesionale. Oriunde te-ai afla, echipa PEFOC vine la tine. Fie pentru a-ti livra produsul achizitionat, fie pentru a-ti oferi serviciile noastre profesionale.

Testare Semineu
Inovatie

Noi facem tot,
tu pui pe foc.

SUS