Pe Foc
19.10.2017

Va asteptam la "Targul imobiliar, constructii si amenajari Sibiu"

Echipa PEFOC se alatura „Targului Imobiliar, constructii si amenajari Sibiu”, singurul eveniment in domeniu din Sibiu care se va desfasura  pe parcursul a patru zile la Redal Expo in perioada 18-22 octombrie. Targul se afla la a doua editie avand diferiti expozanti care va vor prezente oferte existente pe piata imobiliara in functie de bugetul dumneavoastra si necesitatea agentilor imobiliari in alegerea locuintei perfecte, furnizori pentru amenajarile interioare, dar si sisteme eficiente de incalzire pentru locuinte.

 

Ne bucuram sa fim parte din acest targ, astfel oamenii vor putea sa discute direct cu specialistii nostri in materie de seminee pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire in functie de spatiu, tipul constructiei si nevoile tale. Va prezentam ofertele noastre, dar si noi modele de focare, sobe pe lemne, seminee tip centrala pentru incalzirea intregii locuinte sau doar o anumita incapere, bioseminee care au rol decorativ si functioneaza pe baza de bioetanol fara a necesita cos de fum, astfel poti avea semineu chiar si in apartamente, gradini sau terase.

 

Va asteptam cu drag pe toata perioada targului sa ne vizitati, dar si in mediul virtual pentru informatii despre produsele si ofertele noastre.