Pe Foc

Trenduri in materie de seminee si design interior in 2016

Fiecare inceput de an aduce schimbare si dorinta de schimbare pe toate planurile. Vrem sa fim mai buni in anul care sta sa inceapa, sa invatam, sa evoluam, sa aratam mai bine. Ne intrebam care sunt urmatoarele miscari pe care designerii le vor face, spre ce se indreapta marii creatori de moda, ce planuiesc inginerii auto si ce noi produse ingenioase vor propune creatorii de design interior.

Un lucru pe care il au in comun cei care dau startul unor trenduri este faptul ca toti vin cu ceva nou. Este adevarat ca trendurile reapar, chiar daca astazi anii 2000 par de moda veche, moda acelei perioade va reveni la un moment dat. Insa fiecarui trend aparut ii sunt adaugate elemente noi, imbunatatite si atragatoare.

In materie de design interior anul 2016 pregateste culori si forme proaspete care aduc un aer nou locuintei tale. Mobilierul din noul an inoveaza prin noile idei de structuri, materiale si forme dar mai ales prin faptul ca aceste piese de mobilier au un design multifunctional astfel incat salveaza spatiu important mai ales daca spatiul locuibil este foarte mic. In baie faianta este elementul care atrage atentia prin faptul ca este taiata in bucati disproportionate si cu efecte tridimensionale. Interesant de vazut este modul in care tehnologia se va imbina cu designul interior. Multe dintre companiile specializate in domeniu incep deja sa fabrice placile ceramice in diferite culori si dimensiuni care se aseamana tot mai mult cu stilul rustic si clasic.

Elementul surpriza din camera de zi, este semineul care este placat cu marmura taiata in bucati mici, cu efect tridimensional. Clasicul nu da gres si nici nu se demodeaza vreodata, de aceea, semineul clasic pe lemne compus din focarul de otel captusit cu samota va fi in trend si in acest an. Insa nici soba traditionala sau semineul electric decorativ, care nu necesita prea multa grija, nu se lasa mai prejos.

Anul 2016 se anunta ca fiind anul in care inovatia in domeniul designului interior este la nivel inalt, indiferent ca vorbim despre noi modele de gresie, mobilier sau seminee. Tehnologia si mai ales transmiterea atat de rapida a informatiei cu ajutorul internetului face ca trendurile sa se schimbe cu asa mare repeziciune, veste care nu ne face decat sa ne bucuram pentru ca la urma urmei...inovatia inseamna progres.