Pe Foc

Cum va ajunge focarul semineului la tine acasa?

 

            Te-ai hotarat sa construiesti propriul semineu in locuinta ta si ai inceput sa faci toate planurile pentru ca totul sa mearga perfect. Ai stabilit locul amplasarii, dimensiunile, materialele necesare de constructie ale semineului, chiar si ziua inceperii lucrarilor. Totul e pus la punct in detaliu, insa observi ca ti-a scapat un detaliu esential din vedere. Cum va ajunge focarul semineului de cel putin 100 kg in locuinta ta?

            Intrebarea aceasta da batai de cap multor doritori de seminee, insa ne-am gandit noi la acest detaliu si am pregatit si solutia potrivita oricarei dimeniuni de focar. Nu, nu va trebui sa vii pana la sediul nostru,  sa ai o masina suficient de mare, nici sa apelezi la cunostinte. Venim noi in ajutorul tau cu un nou serviciu! Transportul focarului este gratuit pana la tine acasa! Da, oriunde te-ai afla in Romania, trebuie sa stii ca transportul este asigurat de echipa noastra. Ce trebuie sa faci tu? O singura mana de ajutor la descarcarea acestuia nu va strica niciodata- in rest, totul este acoperit de noi, pentru ca tu sa stai fara grija!

            Mai mult decat atat! Impreuna cu focarul, iti putem livra si celelalte materiale de care ai nevoie pentru constructia completa a semineului - de la suport, recuperator de caldura, placi de izolat pana la grilele de aerisire. Tot procesul livrarii de la momentul confirmarii comenzii pana cand focarul va fi la usa casei tale dureaza intre 24 - 48 ore, totul depinzand de locatia unde trebuie sa fie trimise toate acestea.

            Pentru orice intrebare suplimentara, nelamurire sau informatie referitoare la modul de realizare a transportului focarelor sau cosurilor de fum, PeFoc.ro iti sta la dispozitie. Ne poti scrie pe adresa de e-mail contact@pefoc.ro sau ne poti contacta telefonic la 0769070263.

            Alege Pefoc.ro si vei sta fara grija, lasand totul in seama noastra - in schimb, te vei bucura de un semineu ideal pentru locuinta si familia ta pentru o viata!