Pe Foc
06.06.2019

Training pentru sisteme de montaj a semineelor Hoxter

 

 

Pentru a fi mereu in pas cu tehnologia si inovatiile care apar anual, un montator-meserias bun de produse termice investeste in educatia sa. E vitala o scolarizare regulata si profesionista, ori de cate ori este posibil aceasta.

 

Scopul primordial al acestor cursuri si scolarizari il reprezinta dorinta de a oferi servicii de calitate inalta (sfaturi, consultanta, montaj, executie, etc.). Aceasta instruire completa poate fi posibila doar prin interactiunea cu profesionisti in domeniu (care au o experienta de o viata in spate).

 

Pentru ca Romania nu are o traditie pentru pregatirea profesionala a montatorilor de seminee, si in acest an am ales sa participam la un training in strainatate (sediul HOXTER din Cehia), in perioada 30-31 mai 2019.

 

Sigla Hoxter                     Sigla Pefoc

 

HOXTER este o companie puternica, dar si un brand care are deja un renume cu rasunet la nivel european, diferentiindu-se de competitorii de pe piata termicelor, promovand:

  • Produse, accesorii si servicii de top – focare de o performanta si fiabilitate dintre cele mai bune
  • Calitate in micile detalii (samota, vopsea, sticla, suruburi, etc.)
  • Consum redus de combustibil, etanseitate ridicata, durabilitate mare in timp, functionalitate si estetica la un nivel foarte inalt.

 

Toti participantii prezenti la aceasta formare profesionala sunt meseriasi dispusi sa investeasca in ei si in dezvoltarea lor, adica in dezvoltarea abilitatiilor de montaj, tehnica, mentenanta si servisare a focarelor premium.

 

Pefoc la training Hoxter   Pefoc la training Hoxter   Pefoc la training Hoxter

 

Cu fiecare participant partener PEFOC ne putem mandri sa lucram cot la cot, in aceeasi breasla. Suntem incantati ca fiecare dintre ei isi doreste sa acumuleze mai multa cunoastere, pricepere si experienta in domeniu, care sa le ofere apoi clientului final.

 

Astfel, participam la acest training peste 20 de companii din intreaga tara, iar pregatirea se desfasoara la noul sediu Hoxter, 30-31 mai 2019.

 

Cursurile de pregatire acopera doua sectiuni: atat partea teoretica si explicativa, precum si partea practica si tehnica, imbinand a sti cu a face!

 

Demonstratie la trainingul Hoxter   Demonstratie la trining Hoxter   Demonstratie la training Hoxter

 

Ce invatam?

  • Despre sistemele inovative de acumulare termica
  • Setup-ul focarelor premium
  • Intretinere & servisarea focarelor Hoxter (interventie practica in cazul semineelor deja montate)

 

Echipa Pefoc la trainingul Hoxter     Echipa Pefoc la trainingul Hoxter

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnicii si pentru a oferi servicii de calitate echipa Pefoc se perfectioneaza tot mai mult, iar participarea la acest curs de formare aduce un plus de cunostiinte valoaroase mesterilor colaboratori din intreaga tara.

 

Firmele partenere a grupului Pefoc investesc permanent in personalul de lucru pentru a fi mereu instruiti in tehnici noi de montaj focare si materiale inovatoare in domeniul semineelor, oferind astfel servicii de inalta calitate.

 

Echipa Pefoc la training Hoxter