Pe Foc

Tot ce trebuie sa stii despre semineele pe gaz

Sa ai o locuinta calduroasa si confortabila este o realizare importanta, un lucru de dorit ce poate fi realizat prin montarea unui semineu. Intotdeauna au existat diferite pareri cu privire la cel mai bun tip de semineu, dar adevarul este ca semineul perfect este cel care se potriveste cel mai bine cu tipul de locuinta si stilul de viata al locatarilor.

 

Semineul pe gaz este un model nu foarte des intalnit, dar care totusi este considerat a fi mai usor de utilizat si la fel de eficient ca si un semineu traditional pe lemne. Detine un sistem de incalzire pe baza de gaz conceput pentru a arde gaz natural de la retea sau gpl. Instalarea nu necesita un cos de fum traditional, ci doar un sistem de tuburi coaxiale asemanatoare centralelor termice, ce pot fi montate in afara peretelui cladirii sau pe acoperis. In plus, aparatul nu are nevoie de o sursa de alimentare externa deoarece are propriul sistem de putere.

 

 

Pe langa toate aceste specificatii tehnice, un aspect deloc de neglijat este designul semineului pe gaz. Deschiderea mare si eleganta ofera o priveliste incantatoare asupra arderii flacarilor, ardere special conceputa pentru a oferi o vedere realista, ca intr-un semineu cu lemne reale. Semineul pe gaz este dotat cu telecomanda cu atingere, pentru un control automat al procesului de ardere si reglarea flacarii pe inaltime. Telecomanda are termostat incorporat iar temperatura poate fi programata cu pana la sapte zile in avans.

Designul modern si elegant, usurinta de utilizare si caldura pe care o emana fac ca acest produs sa se situeze in gama de top, usor de incadrat in orice spatiu.

 

Avantaje seminee pe gaz natural sau GPL:

- Aspectul modern si elegant, avand deschidere mare

- Rama minimala cu vitrare mare pentru o vedere nedistorsionata asupra focului

- Controlul procesului de ardere prin telecomanda

- Variante de combustibil: gaze naturale de la retea sau GPL

- Telecomanda cu termostat

- Certificate CE

 

 

Pe langa semineele pe gaz de interior, cu aspect asemanator celor traditionale, in oferta noastra se afla si seminee decorative mobile pe gaz, ideale pentru terase, gradini, evenimente in aer liber, restaurante, hoteluri. Acestea functioneaza pe acelasi principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomanda. Partea superioara este din sticla, avand astfel un plus de aspect. Pentru a fi mutat cu usurinta acesta este dotat cu roti ce pot fi blocate la nevoie.

 

 

Avantaje seminee decorative mobile pe gaz:

- Putere intre 4 – 8.2 kw

- Variante de control manual sau cu telecomanda

- Ofera caldura si lumina in orice loc interior sau exterior

- Design modern si atractiv ce le face sa fie atractia principala

- Usor de mutat datorita rotilor cu posibilitate de blocare

- Functioneaza constant timp de 24 ore cu putere maxima sau 30 ore cu putere redusa

- Flacarile inchise in celula de sticla pentru protectie

- Dotate cu supapa speciala anti-inclinare

- Usor de montat si de curatat

 

 

Modele de seminee pe gaz pe care le poti monta cu succes in locuinta ta, oricum ar fi ea - la casa sau la bloc:

- Focarul pe gaz Leo 70, cu dimensiuni mai reduse fata de celelalte modele, se potriveste perfect si in livinguri nu foarte generoase, in apartamente la bloc sau in spatii cu total alta destinatie (restaurante, sali de asteptare, hoteluri etc). Are un design foarte modern si elegant prin prezenta celor doua sticle laterale, care asigura si mai multa vizibilitate asupra arderii incantatoare a focului. Disponibil in variantele cu gaz de la butelie sau retea.

 

Focar modern pe gaz cu sticla stanga dreapta   Semineu pe gaz modern

 

- O alta varianta a focarului Leo 70 este cel cu sticla pe colt (sticla continua pe doua laturi), model ideal pentru un semineu pe colt cu aspect ultramodern, cu ajutorul caruia se pot realiza tot felul de designuri inovative in locuinta. Focarul pe gaz natural sau de la retea este foarte usor de intretinut si de efect, iar varianta pe colt este una de succes.

 

Semineu pe gaz pe colt   Semineu pe colt pe gaz natural sau gpl

 

- Un model deosebit este si focarul pe gaz Leo 100 (cu latime de 100 cm) fara sticle laterale, care se poate incastra, fiind astfel integrat perfect in intreaga constructie. Posibilitatile de finisare a acestuia sunt nenumarate, iar impactul pe care il are este senzational.

 

Focar pe gaz Leo 100   Semineu pe gaz modern

 

- Un semineu elegant, modern si aspectuos se poate realiza cu succes intr-o locuinta generoasa integrand focarul cu latime mare Leo 200. Ce poate fi mai placut intr-o seara friguroasa decat sa stai langa arderea flacarilor din semineu? In plus, fiindca functioneaza pe gaz natural sau GPL, acesta nu necesita cos de fum fiind astfel mult mai usor de instalat si de intretinut.

 

Focar de semineu pe gaz Leo 200      Semineu pe gaz cu design modern

 

- Nu in ultimul rand dorim sa evidentiem efectul spectaculos pe care un focar pe gaz (natural sau GPL) il are intr-o locuinta, mai ales daca acesta e de dimensiuni generoase si are lateralele din sticla precum modelul Leo 200 sticla stanga + dreapta.

 

Focar pe gaz natural sau gpl Leo 200       Semineu pe gaz modern

 

Orice varianta de semineu ai avea nevoie, Pefoc iti ofera toate solutiile! La noi gasesti o gama variata de seminee, pe lemne, gaz sau decorative. Pentru mai multe informatii, suna-ne si te vom pune in legatura cu unul dintre specialistii nostri.