Pe Foc

Inovatie si trenduri la Targul de constructie si arhitectura Budma din Polonia

Targul International de Constructii si Arhitectura BUDMA din Polonia este unul dintre cele mai importante locuri de intalnire pentru producatorii si distribuitorii de tehnologii moderne si materiale de constructie, din intreaga Europa. Acesta se desfasoara saptamana aceasta, intre 4-7 februarie 2020 la Poznan, in Polonia.

La acest eveniment  se prezinta cea mai recenta oferta de produse, tehnologie si servicii de la aproape 1000 de expozanti din 50 de tari. Se abordeaza cele mai actuale probleme ale industriei constructiilor si se prezinta cele mai noi si mai fiabile solutii in domeniile adiacente, inclusiv in domeniul termic. Echipa PEFOC este prezenta la acest targ pentru a fi la curent cu noile tehnologii si trenduri in materie de seminee si sobe din spatiul european.

 

 

Anul 2020 aduce tot mai multe modele de seminee pe gaz, iar clientii aleg tot mai mult un astfel de semineu in locul celui clasic pe lemne. Producatorul polonez Kratki a scos inca un model de semineu pe gaz, cu dimensiuni mult mai mari decat ale predecesorilor sai. Tehnologia de ardere a acestuia este mult mai realista, oferind autenticitate - practic, flacara iese direct din lemnele aranjate in focar. Mai mult, acest semineu este conceput la interior cu samota, nu cu tabla ca modelele anterioare. In plus, in caz de servisare, accesul la camera de ardere este mult mai usor si rapid (gratie sistemului usii de sticla cu click).

 

 

Un alt model care face senzatie la acest targ este modelul de semineu pe gaz cu 3 laturi, in forma de "U", ce ofera o vizibilitate impresionanta asupra flacarii si a procesului de ardere. Se preteaza a fi montat in livinguri cu suprafata generoasa, in apartamente de tip open space sau in hoteluri, receptii, showroom-uri etc., unde se doreste o vizibilitate mare asupra jocului focului.

 

 

In cadrul acestui targ ne sunt prezentate noi modele si pe segmentul de sobe. O aparitie interesanta este modelul de soba tip semineu, care foloseste combustibil tot gaz. Aceasta nu necesita constructie clasica si este foarte usor de transportat si de instalat. Aspectul este unul clasic si se potriveste in orice locuinta.

 

 

In privinta semineelor pe lemne ni se prezinta un model de semineu de tip modular. Este un ocar elegant cu trei laturi de sticla pe lemne cu imbracaminte moderna modulara metalica. Interior captusit cu samota si tehnologie de ardere a lemnului de ultima ora. Acesta face parte din proaspata gama de seminee DIY (do-it-yourself), ce presupune o usurinta fara precedent in montajul acestuia, asemanator mobilei de tip IKEA, putand fi realizat de oricine (in afara de racordarea la cosul de fum, care trebuie realizata de un profesionist). Astfel, acum ai posibilitatea de a monta semineul tau din Polonia in doar 2, 3 ore, rapid si sigur! Acest model este prezent in 3 variante: cu piatra, alb sau negru.

 

 

Tot pe lemne a aparut si noul model de focar cu 3 laturi de sticla cu inovatia (in premiera pentru producator) samotei negre din interior. Astfel, acest focar de semineu devine un produs care se apropie de cele de lux, aspectul sau imbunatatit datorita culorii samotei si vederea generoasa a flacarii pe 3 laturi facand din el un dispozitiv termic estetic si permoramant, chiar exclusivist.

 

 

Pentru cei care isi doresc sa se bucura de flacara focului in exterior - pe terasa, in curte sau in gradina - sunt disponibile tot mai multe modele de seminee mobile pe gaz, cu butelie incorporata, care creeaza seri romantice si memorabile, precum si o atmosfera frumoasa si linistita. Sunt usoare, mobile si sigure!

 

 

Tot un trend in 2020 in Europa il reprezinta popularitatea cosurilor de fum din inox negre. Acestea asigura un transport, o manipulare si un montaj foarte rapide si, in plus, ofera siguranta in constructii si un design special, modern (diferit si mult mai estetic decat inoxul stralucitor clasic), asortandu-se cu orice tip si stil de locuinta. De asemenea, palariile cosului de fum se aleg tot mai mult pe culoarea neagra.

 

Cosuri de fum din inox, vopsite in negru la exterior - usurinta la montaj si estetica moderna.

 

Terminatii si palarii pentru cos de fum negre, cu design atractiv si modern.

 

In domeniul grilelor, si la Budma, si in tara, tot mai multi clienti aleg sa mearga pe un stil industrial modern interior in locuinta lor, iar accesoriile de seminee (cum sunt grillele) le aleg in asa fel incat sa creeze o arhitectura si un contrast estetic si modern de tip alb-negru, care sa completeze aspectul general al locuintei cat mai bine si mai estetic.

 

 

Abia asteptam sa ne intoarcem cu forte proaspete si cu idei inovative acasa si sa aducem cu noi ultimele tehnologii in materile de seminee si accesorii, pentru a indeplini cat mai bine dorintele clientilor si a ne inscrie in trendurile europene din acest an!