Pe Foc

Sticla termorezistenta la focarele de seminee

Alegerea focarului este determinanta pentru randamentul pe care semineul il va avea, insa alegerea acestuia se poate face si in functie de designul focarului dupa preferintele beneficiarului. Toate focarele de fonta si otel sunt dotate cu sticla termorezistenta care are un rol foarte important in functionarea semineului. In acest articol o sa vorbim despre cele doua tipuri de sticla termorezistenta si anume cea clasica, respectiv sticla cu autocuratare.

Sticla termorezistenta clasica este folosita la seminee, sobe si cuptoare pentru pizza, are o calitate superioara, o grosime de 4mm si rezista pana la temperatura de 800 ºC. Sticla este certificata printr-un atestat de calitate, aceasta fiind transparenta pentru o vizibilitate cat mai buna a focului.

Sticla termorezistenta cu autocuratare este special proiectata astfel incat sa fie foarte usor de curatat datorita stratului de oxid metalic aplicat pe exteriorul sticlei. Acest tip de sticla are aceasi grosime si rezistenta la temperatura ca si sticla clasica.

Pentru ambele tipuri de sticla recomandam sa fie montate de specialisti pentru ca in cazul unei montari necorespunzatoare, acestea se pot sparge foarte repede. In cazul unei flacari insuficient de puternice sau in cazul in care lemnul nu este suficient de uscat, sticla termorezistenta cu autocuratare nu functioneaza. Pentru intretinerea cat mai buna a sticlei, lemnul e necesar sa fie uscat, iar umiditatea acestuia sa nu depaseasca 20%.

Calcularea pretului sticlei termorezistente este foarte simplu. Introduceti doar dimensiunea sticlei in milimetri in calculatorul de pret pentru sticla termorezistenta si aflati instant pretul. Sticla este taiata la sediul nostru exact pe dimensiunea dorita si livrata gratuit, oriunde in tara, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.      

            Daca aveti dificultati in alegerea tipului de sticla pentru focarul dvs sau nu sunteti sigur daca sticla termorezistenta cu autocuratare va functiona pe focarul dvs contactati echipa noastra cu incredere la numarul 0748226454 iar un consultant va va ajuta sa faceti alegerea corecta.