Pe Foc

Stiai ca poti avea un semineu chiar si la bloc?

Ani de zile s-a crezut ca atmosfera adusa de un semineu in locuinta este rezervata doar celor care au o casa. Ei bine, datorita tehnologiei inovatoare, astazi este posibil sa ai un semineu chiar daca locuiesti la bloc. Semineul electric 3D este varianta ideala pentru apartamentul tau!

 

Combinatia celor 125 de culori si efecte ale flacarilor, iti ofera imaginea focului arzand si implicit relaxarea adusa de ele. Termostatul digital montat pe semineu permite verificarea temperaturii, semineul electric putand genera caldura intr-o camera de pana la 37 de metri patrati.

Luminozitatea poate fi setata pe diferite niveluri pentru a obtine varianta ideala in functie de preferinta sau ambianta. Aspect valabil si in cazul flacarilor, care au 5 viteze reglabile. Consumul energetic este de 11,2 W/h, adica foarte mic in comparatie cu beneficiile aduse de un semineu electric.

 

Numeroase modele si culori vin sa se plieze pe gusturile variate ale beneficiarului. Culorile alb, negru, maro si gri, precum si diferite modele sculptate pe semineul electric, toate te asteapta pentru a se asorta cu locuinta ta si pentru a-ti aduce un plus de confort si relaxare.

 

Semineul electric este combinatia perfecta intre design si functionalitate. In fata lui poti rememora vremurile copilariei si caldura din casa bunicilor, dar reprezinta si spatiul ideal pentru relaxare si comunicare cu familia.

 

Bucura-te de confort si de un design de exceptie cu ajutorul semineelor electrice. Acum semineul nu mai este doar privilegiul celor care locuiesc la casa, ci poate fi si alegerea ta. O alegere pe care nu o vei regreta.

 

Ai intrebari sau nelamuriri? Noi, cei de la Pefoc.ro, iti stam la dispozitie gata sa-ti oferim consultanta gratuita si sa te ajutam sa faci alegerea inteleapta.