Pe Foc

Placile SkamoWall antiumezeala - solutia pentru scoaterea mucegaiului si a igrasiei

 

Mutarea intr-o locuinta noua ne aduce multa bucurie si implinire, visam la momentele cand intreaga locuinta va fi gata, si la zilele, serile petrecute in spatiul mult visat. Entuziasmul e si mai mare atunci cand cumperi o locuinta veche pe care o poti transforma intr-un “proiect renovare casa veche”, punand-ti amprenta intr-un mod unic! 

Din nefericire, pot fi cateva probleme pe care nu le cunosti dinainte, si de care te poti lovi atunci cand incepi renovarea locuintei, si anume umiditatea, mucegaiul sau igrasia. Cu acesta problema s-a “intalnit”  proprietarul din video-ul de mai jos, care a achizitionat o locuinta veche. In una dintre camere, unul dintre pereti avand umiditate. Dupa multa documentare si informare a aflat si care ar fi solutia cea mai buna pentru rezolvarea de umiditate pereti, si anume placi de silicat, o solutie antiumezeala pereti, pentru infiltrare apa pereti, s.a.m.d.

 

 

 

 

Iti prezentam una dintre cele mai bune si eficiente solutii pentru a scapa de mucegai, mirosul neplacut, igrasie si umiditate. Optand pentru placile SkamoWall din silicat de calciu - solutie antimucegai de indepartare si scoatere a mucegaiului si igrasiei din locuinta ta, vei oferi familiei si locuintei tale un mediu sigur si sanatos, iar peretilor posibilitatea sa respire, eliminand riscul de imbolnavire cronica, datorita efectelor nocive pe care igrasia, mucegaiul le pot avea asupra omului. 

 

 

 

 

Iata ca rezultatele nu au intarziat sa apara, proprietarul declarand ca dupa un an de zile este foarte multumit de rezultatul pe care l-a obtinut, disparand in totalitate petele si senzatia de “transpira pereti”, bucurandu-se de un perete sanatos, fara niciun risc. 

 

Placile de silicat de calciu SkamoWall reprezinta un sistem inovativ, ce se bazeaza pe izolarea peretilor dintr-o incapere. O solutie pentru perete umed, ce formeaza un sistem de izolatie cu proprietati de absortie a umezelii din pereti, oferind siguranta familiei tale! 

 

 

Acest tip de placi sunt eficiente si pot fi folosite in siguranta in orice tip de camera, de la incaperi cu umiditate crescuta ( precum baie, bucatarie), incaperi cu temperatura fluctuanta sau instabila, pana la incaperi cu pereti exteriori sau pereti comuni - fiind si una dintre cele mai comune cauze pentru apartia mucegaiului. 

 

Vei crea un perete functional care va putea sa respire si nu va retine umezeala, prin placarea peretelui tau cu aceste placi din silicat de calciu. In plus, placile peste tencuiala pot fi aplicate, avand un montaj simplu si rapid, si nu necesita cerinte speciale sau abilitati deosebite, putand fi efectuat de oricine cu putina indemanare si cateva cunostinte minime despre finisajul interior. 

 

 

 

 

 

Urmand doar 4 pasi simpli:

  • Taierea placilor
  • Intinderea adezivului pe perete
  • Aplicarea placilor pe perete
  • Indreptarea lor ( finisajul final)

 

 


INSTRUCTIUNI DE MONTAJ DETALIATE PENTRU PLACILE DE SILICAT DE CALCIU SKAMOWALL:

 

 

Placarea cu aceste panouri SkamoWall va absorbi umiditatea ce vine dinspre exterior, si ulterior este condusa in mod control spre interior. Acest sistem izolator este compatibil cu aproape orice tip de zid structural: din beton, caramida, beton leca, etc, - insa singura exceptie fiind lemnul. 

Iti oferim un sistem complet de placi, adezi, plasa, grund, dar si alte componente necesare placarii peretilor afectati de umezeala, umezeala la colturi, mucegai, igrasie, etc - o solutie profesionala si eficienta pentru pereti umezi.  

 

 

 

 

 

 

Asadar, solutia pentru perete umed sunt placile din silicat calciu SkamoWall, ca-n final tu sa te bucuri de un proces simplu de uscare a peretelui umed, indiferent de vechimea casei, fie o locuinta noua sau veche, aceste placi iti garanteaza ca niciodata nu vei mai avea pereti umezi, mucegai, condens sau igrasie. 

Cu siguranta, nu este cea mai ieftina solutie, insa este una dintre cele mai bune, eficiente si care absorb in mod sanatos mucegaiul, umiditatea, etc. 

 

AVANTAJELE unei placi SkamoWall:

- Neutralizeaza mucegaiul - absoarbe umezeala si o elibereaza din nou, creand astfel rezistenta la cresterea mucegaiului

- Valoare de izolare foarte buna - evitand mucegaiul si umezeala, pentru ca placile au o valoare lambda de 0,066

- Rezistente la foc - placile SkamoWall au cea mai mare clasificare de incendiu, conform sistemului de european de clasificare la incendiu EN.

- Usor de taiat si modelat - simplu si rapid de taiat, usor de modelat cu unelte simple de mana

- Montare rapida - placile SkamoWall sunt produse usor si foarte simplu de montat

- Capacitati de fixare a suruburilor - panoul SkamoWall este prevazut cu spatii pentru fixarea suruburilor, fara a necesita alte prize de perete pentru fitinguri usoara. 

 

 

BENEFICII ALE SISTEMULUI DE PLACI IZOLATOARE DIN SILICAT DE CALCIU SKAMOLWALL:

 

 

In final, aceste placi de silicat de calciu sunt produse de inalta calitate, realizate din materiale atent alese, produse ecologice si non-toxice, sterile si fara miros. Pot fi folosite fara grija, deoarece nu contin substante chimice daunatoare sanatatii, avand o durata lunga de viata fara a mucegai sau putrezi. Pentru ca tu sa te bucuri in siguranta alaturi de cei dragi de o casa cu pereti care respira si sanatosi! 

Alege sa rezolvi problema mucegaiului, igrasiei, umiditatii si condensului, simplu si eficent cu aceste sisteme de izolatie interioara inovatoare, ce cuprinde placi de silicat de calciu. Deoarece placile SkamolWall sunt capabile sa absoarba si sa elimine umezeala, cand temperatura din camera se schimba, iar tu nu vei mai intamplina niciodata problema mucegaiului si umiditatii.