Pe Foc
09.12.2019

Sobe si seminee pe peleti italiene, aspectuoase si inovative!

Poate ca va doriti o alternativa la semineele clasice, pe lemne, dar care sa indeplineasca nevoile termice ale caminului dumneavoastra, oferindu-va si confort si utilizare facila... Va prezentam un nou trend pe piata termicelor si un segment inovativ de sobe si seminee pe peleti, importate din Italia, de la producatori cu renume european in domeniu!

 

 

1.Gama GIADA:

 

-Sunt sobe pe peleti cele mai vandute din portofoliul nostru, fiind foarte accesibile ca pret, cu design modern, rectangular si forme rotungite frontal, ceea ce le ofera un aspect elegant deosebit. 

 

-Gama este disponibila in 3 culori: negru, rosu si alb, dintre care cele mai vandute sunt modele negre, deoarece acestea se potrivesc in orice tip de locuinta si decor interior, fiind o culoare universala.

 

 

-Ofera caldura incalzind prin sistem de ventilatie aerul din locuinta unde este amplasat, dezvoltand un proces de ardere ecologic si eficient, facand parte din dispozitivele incadrate la clasa economica A+, prezentand un consum redus de combustibil, dar un randament foarte mare (90%), precum o centrala obisnuita sau o centrala pe lemne, avand adaptate operatiuni mult mai simple de intretinere decat cele ale unui semineu pe lemne, clasic.

 

 

-Prezinta o estetica deosebita, asemenea unui semineu, ardere curata, eficienta energetica si garantie, prin emanatie de aer cald, fiind ideale a fi amplasate in locuinte de stiluri diferite (moderne, elegante, clasice sau vintage), dar si in case de vacanta sau cabane.

 

 

-poate incalzi un volum de pana la 200 mc, iar greutatea unei astfel de sobe este de doar 56 kg.

 

 

-este foarte usor de montat si, datorita dimensiunilor sale compacte, poate fi amplasata in orice spatiu interior si poate fi racordata la orice tip de cos de fum (ceramic, izolat sau chiar zidit).

 

 

-aceste produse sunt certificate in Italia, fiind supuse unor teste si verificari riguroase, pentru a raspunde celor mai inalte standarde si cerinte europene in domeniu. De asemenea, a obtinut 5 stele pentru indeplinirea celor mai stricte reglementari de mediu. 

 

 

-Aceste sobe de tip semineu emana aer cald in incapere, asemenea unor radiatoare performante, reprezentand inovatia momentului, fiind usor de utilizat, eficiente si cu un design atractiv. Display-ul digital le face user-friendly, transformandu-le in dispozitive termice la indemana oricui.

 

 

 

 

-In plus, sunt prevazute cu modul de reglare WI-FI, pentru automatizare, fiind astfel deosebit de utile si confortabile. Astfel, vei putea sa controlezi semineul pe peleti prin telefon de la distanta cu ajutorul modulului WI-FI. Usor de instalat chiar si dupa ce soba este deja functionala!

 

 

2.Gama KAREN:

 

-sunt semineele pe peleti care sunt dotate cu un rezervor de combustibil mult mai mare (circa 40 kg), fiind perfecte pentru cei care isi doresc o autonomie mai mare a dispozitivului, adica o alimentare mult mai rara cu peleti, deci un confort sporit!

 

 

3.Gamele ADELE & ALINA:

 

-sunt modele de sobite pe peleti de dimensiuni compacte, care prezinta un design deosebit si special, datorita ceramicii din care sunt fabricate. Tipurile sunt variate, dar sunt potrivite atat pentru locuinte elegante, rustice, dar si moderne.

 

 

4.Modelul PRIMO 15:

 

-este un tip de dispozitiv termic care se incastreaza, devenind astfel, ca aspect si functionalitate un semineu in toata regula. Are un randament crescut, putand incalzi suprafete mari (volum de pana la 370 mc).

 

 

-este un model de semineu pe peleti foarte bine vandut, produs tot in Italia, fiind prevazut cu un tub de aer cald radiant in partea superioara a sa. Suprafata usii vitrate frontale este foarte larga, oferind astfel o viziune foarte larga asupra flacarii.

 

-face parte din gama dispozitivelor termice A+, fiind foarte silentios si ecologic. Este un aparat inteligent, avand integrata o placa smart care automat optimizeaza combustia si consumul de peleti in timpul functionarii, furnizand cantitatea de aer cald ideala.

 

 

 

 

 

Daca te gandesti sa achizitionezi un semineu sau o soba pe lemne, noi iti oferim atat dispozitivul de incalzire, cat si toate accesoriile / tubulatura de evacuare (coturi, reductii, flanse, adaptoare, burlane peleti) pentru sursele pe peleti.

 

 

 

 

 

 

 

In final, dorim sa iti aratam cat de usor se monteaza o soba pe peleti si cat de facila este punerea pe pozitie si racordarea acesteia la canalul de evacuare al fumului si a gazelor arse: