Pe Foc

Multumiti-va doar cu ceea ce este mai bun – SOBE PE LEMNE de fonta!

Doresti o soba tip semineu pe lemne cu o durata mare de viata, cu garantie de 5 ani, care sa fie si la prețuri avantajoase?

Sobele pe lemne achizitionate de la PEFOC.ro indeplinesc urmatoarele standarde calitative:

  • calitatea fontei si grosimea peretilor din care sunt produse sobele reprezinta factorul principal de calitate (fonta clasa 200, grosime de minimum 8mm)
  • existenta deflectorului in partea superioara a focarului, care ajuta la mentinerea unui consum scazut de lemne
  • acest model de sobe de fonta dezvolta o putere calorica mare, datorita greutații corespunzatoare si a tehnologiei avansate si inovative de fabricare
  • reglaj de ventilatie corespunzator care sa permita la o singura umplere sobei o ardere a lemnului indelungată, de 4-5 ore
  • posibilitatea de racordare a sobei atat pe partea din spate, cat si pe cea superioara, atat pe diametru de 150 cat si de 130
  • sobele pot fi dotate suplimentar cu: decor, ventilator, sistem de reglare automata a aerului de admisie, sticla cu autocuratare (pirolizata), plite cu 3 ochiuri si clapeta.

Aceste modele de sobe se adapteaza foarte bine in spatii inguste, unde nu poate fi montat un semineu sau soba de teracota, in locuri in care este nevoie sa fie incalzita o suprafata mai mare.

In catalogul nostru gasiti si sobe pe lemne de fonta cu bazin de apa pe partea din spate, pentru racordarea acesteia la sistemul de incalzire a apei menajere sau in calorifere si sobe de fonta cu pereti dubli, care prelungesc perioada de viata a sobei si cresc eficienta acesteia.

Mai mult, la noi gasiți accesorii de calitate pentru instalarea sobelor.

Daca sunteti interesat de achizitia unei sobe de fonta tip semineu, mai multe detalii de consultanta sau chiar montaj, va stam la dispozitie cu personal specializat si cu experienta bogata in domeniu.