Pe Foc

Soba ideala pentru cabana ta

Atunci cand construim o cabana, scopul ei este relaxarea si deconectarea de problemele cotidiene pentru a ne reincarca cu energie de la natura si pentru a petrece un timp calitativ alaturi de familia noastra.

Totusi, chiar si la o cabana se pune problema incalzirii pe timpul iernii. Noi, specialistii de la Pefoc.ro venim cu solutii practice si concrete pentru a-ti incalzi cabana pe timpul iernii.

Soba pe lemne reprezinta o alegere inteleapta pentru tine, alegere care iti asigura confortul si toate avantajele caldurii naturale in timp ce pastreaza autenticitatea cabanei.

 

 

Exista doua tipuri de sobe: soba de fonta si soba captusita in interior cu samota.

La soba de fonta principalul factor de calitate este grosimea fontei si calitatea ei. Sobele de fonta sunt de marimi diferite si au capacitati diferite de a incalzi un anumit spatiu. Datorita fontei, caldura din focar de degaja la scurt timp dupa aprinderea focului in soba.

Soba captusita in interior cu samota are un design mai placut datorita samotei si retine caldura mult timp dupa stingerea focului. Samota este un consumabil care e necesar sa se inlocuiasca la 4-5 ani, dar e preferata de multi pentru capacitatea ei izolatoare.   

La ambele tipuri de soba garantia este de 5 ani si transportul este gratuit, ca tu sa fii lipsit de griji.

 

 

Bucura-te de caldura naturala pe timpul iernii si foloseste sobele cu durata mare de viata, cele de la Pefoc.ro. Suntem gata sa-ti raspundem la orice intrebare si stim sa oferim solutii avantajoase pentru tine, adaptate nevoilor si bugetului tau.

Iti oferim solutii complete pentru incalzirea cabanei tale, punandu-ti la dispozitie o gama completa de accesorii semineu si materiale de montaj (burlane, coturi, reductii, adezivi, coliere etc) pentru ca tu sa poti fi multumit atunci cand iti petreci vacantele la cabana!