Pe Foc

Semineele si sobele din Caras-Severin pe maini bune!

Alegerea, proiectarea, amplasarea si construirea unui semineu de calitate nu mai este astazi o sarcina foarte dificila,  daca ai profesionisti langa tine! Tot ceea ce ai nevoie este ajutorul din partea unui specialist calificat si experimentat in domeniul termicelor!

 

In ultimii ani oamenii sunt tot mai interesati de construirea unui semineu, de eleganta si ambianta creata in locuinta lor de acesta. Buna functionare tehnica a semineului, partea estetica si, nu in ultimul rand, multumirea clientului este conditionata de profesionalismul si devotamentul meseriasului pentru profesia sa si dorinta de a respecta normele de siguranta si rezistenta.

 

Cu un meserias profesionist vei stabili zona unde poate fi amplasat un semineu, tinand cont de toate aspectele locuintei tale precum pozitia cosului de fum, grinzi, pereti, geamuri, usi, etc. Construirea unui semineu este complexa, astfel trebuie gandit de la inceput absolut totul, de aceea cel mai important rol in realizarea corecta a constructiei semineului ii este atributia specialistului. Acesta poate raspunde in mod direct de garantia serviciilor sale pe care le presteaza.

 

Altfel spus, clientii vor un expert in domeniu!

 

 

Pentru ca stim acest lucru, iti prezentam un partener de nadejde din judetul Caras Severin in persoana dlui. Mihai Stoiean. Este un meserias cu aptitudini si pregatire deosebita, foarte bun tehnician, cu o experienta vasta in domeniu si recomandari multiple din partea noastra si din partea a zecilor de clienti multumiti.

 

 

Povestea incepe in anul 2001, cand dl. Mihai construia si monta sobe pe lemne de interior, sobe de teracota rustice sau gratare ori cuptoare de gradina si de curte. Incepand cu anul 2007, se dedica domeniului larg al semineelor, extinzandu-si activitatea la mult mai multe tipuri de surse termice.

 

 

In prezent, este un meserias de incredere, partener al companiei PEFOC, un mester pe care suntem gata sa il recomandam oricand si la orice ora pe raza dansului de activitate: Resita, Caransebes, Oravita, Bocsa si alte localitati limitrofe ale judetului Caras Severin, care realizeaza servicii complete de constructie seminee, sobe pe lemne, termoseminee, dispozitive pe peleti, seminee decorative si cosuri de fum - dimensionare, consultanta si proiectare!

Oricum, nisa pe care partenerul nostru  o indrageste cel mai mult este cea a semineelor (de diferite dimensiuni, stiluri ori caracteristici), asa cum vom vedea in galeria de mai jos.

 

Ce servicii ofera echipa din Caras Severin?

 

Serviciile oferite in orasul Resita, precum si in tot judetul sunt foarte variate, pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor, si cuprinde:

 

- suport tehnic, consultanta in alegerea corecta a materialelor si dimensionarea acestora in functie de necesarul termic al casei si proiectare personalizata a semineelor pentru a se potrivi perfect cu incaperea in care va fi amplasat

 

- construirea de seminee clasice, rustice sau moderne ori elegante, folosind focare din fonta sau samotate, drepte sau pe colt:

 

Seminee clasice si moderne, imbracata in piatra naturala de diferite nuante in judetul Caras Severin

 

Seminee si sobe pe lemne, pozitionate pe coltul incaperii pentru economisire de spatiu si o vedere perfecta a focului din orice parte a camerei.

 

Seminee moderne cu 2 sau 3 laturi de sticla, executate preponderent in localitatea Resita, tinand cont de dorintele si specificatiile clientului.

 

Seminee rustice realizate in stil traditional sau cu motive taranesti decorative, executate in Caransebes, Bocsa, Oravita sau alte localitati.

 

Seminee moderne si clasice, placate partial sau integral cu marmura, pentru case cu un design interior clasic si elegant.

 

- construire si montaj de termoseminee (seminee tip centrala) care pot incalzi toata locuinta prin incalzirea apei menajere din calorifere. Echipa se ocupa de astfel de lucrari de la zero pana la stadiul „la gata”, executand atat montajul semineului pe apa, cat si legarea la instalatia hidraulica si automatizarea intregului sistem de incalzire.

 

- constructia, montajul si racordarea cosurilor de fum pentru seminee, sobe sau centrale pe lemne, peleti sau pe gaz, cu profeionalism si responsabilitate, furnizand solutii termice complete.

 

Construirea de cosuri de fum din ceramica, inox, caramida, zidite sau izolate, in functie de necesitatile de evacuare a sursei termice care se racordeaza la acestea.

 

- servicii de intretinere, remediere, mentenanta, verificare si curatare a semineelor, sobelor, a canalelor de evacuare si pentru horn ceramic.

 

Lucrarile realizate de partenerul nostru se realizeaza pana la stadiul finisat, adica "la gata", in stil profesionist si complet, fara a mai fi necesara interventia altor specialisti.

 

- montarea si instalarea semineelor pe gaz, care au o crestere spectaculoasa in privinta cererii, in ultimul an.

 

Semineu pe gaz cu deschidere foarte mare (pana la 2 m liniari)

-gratare si cuptoare de gradina si de curte, realizate in diferite stiluri, conform dorintelor clientilor.

 

 

Pe langa serviciile de calitate oferite, partenerii nostri va pun la dispozitie o gama variata de produse cu livrare rapida din stoc in Resita si in judetele invecinate. Catalogul produselor contine:

 

 

- focare de seminee pe lemne din fonta sau otel captusite cu samota, gama standard sau premium

 

- termoseminee – pentru realizarea semineelor cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire a casei

 

 

 

 

 

 

- sobe pe lemne de tip semineu din teracota, fonta sau otel cu samota ce pot fi racordate cu mare usurinta si la cosuri mici dimensionate

 

 

 

 

-seminee si sobe pe peleti, care nu sunt asa cunoscute pe piata termicelor, dar sunt foarte eficiente, avand un randament caloric crescut. Ele functioneaza pe baza unui sistem automatizat si de aceea este necesara o persoana profesionista si specializata.

 

 

 

 

 

 

 

 

- seminee decorative, pentru apartamente la bloc sau locuinte unde nu este posibilitatea montarii unui semineu traditional cu lemne ce functioneaza pe bioetanol sau electrice, fara fum si fara miros. Pe langa avantajul costului redus, acestea beneficiaza si de posibilitatea amplasarii in orice spatiu (la apartament, sali de conferinta, cabinete, diferite spatii publice etc.), deoarece nu necesita cos de fum.

 

- cosuri de fum profesionale, ceramice sau inox izolate, ce ofera un plus de siguranta si au o durata mare de viata

 

 

- materiale refractare si izolatoare, special concepute pentru constructia semineelor si sobelor cu proprietati tehnice deosebite, ecologice si mecanice

 

- grile aerisitoare metalice si burlane pentru racordarea la cosurile de fum

 

- accesorii pentru intretinerea sobelor si a semineelor

 

 

 

Planuri de viitor? Echipa isi doreste deschiderea unui showroom local, dar este preocupata momentan de latura serviciilor si a montajului, care sunt punctele lor forte, si mai putin de vanzari si comert.

 

Asadar, daca locuiesti in judetul Caras-Severin sau intr-un judet invecinat, noi iti recomandam un colaborator pe care il cunoastem de ani buni de zile si care a oferit deschidere, incredere si transparenta in mod permanent. Contact? Suna la 0723.608.768 (dl. Mihai Stoiean) si de restul se vor ocupa profesionistii!

 

Daca vrei un sistem complet functional, indiferent ca o vorba de o sursa pe lemne, peleti sau pe gaz, apeleaza la un meserias care sa iti furnizeze servicii de la A la Z! Astfel, nu vei beneficia doar de garantia care insoteste produsul achizitionat, dar te vei putea bucura si de garantia unui serviciu bine facut de catre un specialist in domeniul termic, in ceea ce priveste finisajul, evacuarea, cosul de fum, racordarea si... functionarea optima!