Pe Foc

Seminee performante si totusi foarte accesibile

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

 

Traim intr-un secol al informatiilor, intr-o era tehnologizata, cu acces instant la informatie. Internetul a oferit omului acest beneficiu, iar clientul de astazi e tot mai bine informat, pus la punct cu noutatile si ofertele din mediul virtual. El consulta mult mai bine oferta, cerand pareri si sugestii, mai ales atunci cand achizitioneaza un produs de o anumita valoare.

 

In consecinta, tot mai multi oameni in ziua de azi se concentreaza pe produse mai de calitate, produse  care sa aiba o durabilitate mai buna in timp, care sa beneficieaza de specificatii superioare, atat in ce priveste o buna rezistenta si functionalitate in timp, cat si, daca e posibil, fiabilitate  si un consum mic de energie. Intr-un cuvant – performanta!

 

    

 

Acest lucru se poate observa in mai toate domeniile de pe piata, incepand de la electrocasnice, gadgeturi, materiale de constructii etc, clientul devenind tot mai constient de importanta performantelor produsului si de reflectia acestor performate in pretul produsului. In plus, clientul nu se mai lasa in ziua de azi manipulat de orice campanie de marketing, deoarece, inaintea procesului de achizitie, acesta schimba pareri cu alti clienti si meseriasi de pretutindeni, nu doar atunci cand e prea tarziu  si nu mai poate alege in alt mod.

 

Altfel spus, clientii devin tot mai calculati atunci cand achizitioneaza un produs, cautand un raport calitate-pret corect si relevant (ferindu-se de preturi piperate sau umflate), intrucat nimeni nu vrea sa arunce cu banii pe fereastra. Mai mult ca niciodata, astazi accentul cade pe produs, pe specificatiile pe care le prezinta si pe pretul acestuia. Asadar, produsul ramane in centrul atentiei clientului, nu abilitatile persuasive ale agentilor de vanzari sau tehnicile de promovare folosite. Aceasta atentie se gaseste cu atat mai mult in domeniul nostru – cel al semineelor si al sobelor -, un domeniu sensibil unde se iau in calcul multi factori cum ar fi: design, siguranta, durabilitate, performante, consum etc.

 

 

Prin urmare, aceasta tendinta se reflecta si in compania noastra - in acest an gama cu cea mai mare crestere din portofoliul nostru este gama de produse . O gama de seminee performante la care s-a pus accentul pe calitate, s-a investit in performante crescute, reusind totusi sa se pastreze un pret real, un pret corect.

 

Ce o face pe aceasta gama sa fie mai speciala?

 

In primul rand, calitatea componentelor este superioara, fiind utilizate doar elemente constitutive si functionale de calitate inalta, care sa ridice produsul final PRO peste nivelul celor standard care au o calitate medie.

Apoi, profilul usii cu care este prevazut focarul este unul mult mai calitativ, din nou, optimizat pentru a nu aparea deformari la usa focarului pe durata lunga de functionare. In continuare, avem in vedere si samota interioara a focarului, producatorul folosind una dintre cele mai moderne tehnologii de fabricatie, iar ca invelis al camerei de ardere ultima generatie de accumote, care este un amestec special de samota si beton, scopul sau fiind acela de a imbunatati acumularea de caldura si de a creste temperatura din interiorul semineului, creand o ardere mai eficienta a substantelor emise in timpul arderii. De asemena, atat sticla semineului, cat si vopseaua folosita la invelisul extern al incintei sunt deosebit de calitative si ele, incinta fiind mult mai rezistenta la zgarieturi, decojiri, sau chiar coroziuni.

 

    

 

O importanta deosebita o reprezinta atentia la detalii. Acest lucru se reflecta adanc in calitatea produsului finit, manerele focarelor fiind mai robuste la aceste modele de focare, datorita intaririi structurii acestora, ceea ce le ofera o mai buna rezistenta in timp in procesul de utilizare. De asemenea, sistemul de ghilotina este unul imbunatatit, iar culisarea foarte fina. Ca detaliu foarte minor - suruburile folosite sunt de o calitate superioara, care fac din aceste tipuri de focare modele veritabile de profesionalism. Atentia la detalii oferita acestor produse high-end creste atat valoarea estetica, cat si functionala a acestora

 

Peformanta crescuta a produselor se reflecta si in consum mai mic de lemne pe care il presupune functionalitatea focarului, precum si faptul ca acesta este mult mai usor de intretinut, generand o ardere mai curata decat o camera de ardere standard, rezultatele fiind: o sticla mai curata si reziduri mai putine de cenusa.

 

 

Tehnologia avansata de fabricare aduce si ea un plus de valoare produselor, iar aspectul este unul deosebit, ultra-modern, redat si de sticla decorativa grafiata rezistenta la 800° C, care ofera un aspect estetic si elegant, largind vizual partea frontala a focarului.

 

Nu in ultimul rand, produsele din aceasta gama sunt “eco-friendly”, in sensul ca emisiile de dioxid de carbon si de praf sunt reduse considerabil. Acest fapt este un plus atat pentru utilizatorii focarelor, cat si pentru mediul ambiant si cel inconjurator.

 

 

Asadar, atunci cand cautati un focar de semineu pe piata termicelor, este important sa gasiti un model performant, care sa intruneasca toate calitatile necesare unui semineu profesionist, atat pe parte estetica, cat mai ales pe parte functionala, alegand un produs robust, fiabil, si trainic in timp. 

 

Si nu uita – recomandarile clientilor multumiti, review-urile si feedback-urile lor pozitive te pot ajuta sa alegi un semineu de gama , care are un raport calitate-pret corect si care este potrivit pentru tine si nevoile caminului tau!  Daca, datorita varietatii de modele de pe piata sau multitudinii parerilor din mediul online, nu sti care semineu e cel mai potrivit pentru tine, nu ezita sa ne contactezi!