Pe Foc

Seminee Oradea - proiectare, constructie, recuperare

Constructia semineelor si a cosurilor de fum implica o responsabilitate foarte mare deoarece siguranta si sanatatea multor familii e in joc. De aceea este foarte important ca acestea sa fie montate corespunzator, in parametri stabiliti de lege la nivel national si european.

 

Suntem mandri sa avem un partener experimentat in Oradea, un partener de incredere care realizeaza servicii complete de constructie seminee si cosuri de fum, dimensionare, consultanta si proiectare.

 

harta oradea   montaj_semineu_oradea.jpg montaj_semineu_oradea.jpg              

 

Pentru cei care doresc un montaj corespunzator in Oradea al semineului care sa respecte toti parametrii tehnici cu strictete va recomandam cu incredere echipa specializata partenera Pefoc.

semineu_pe_lemne_oradea.jpg

 

Gama de servicii pe care echipa de montaj o ofera in Oradea cat si in tot judetul Bihor este foarta variata pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri, si cuprinde:

 

- consultanta in alegerea corecta a materialelor si dimensionarea acestora in functie de necesarul termic al casei

- proiectare 3D personalizata a semineelor pentru a se potrivi perfect cu incaperea in care va fi amplasat

- constructia, montajul si racordarea cosurilor de fum pentru seminee sau sobe

 

soba_pe_lemne_oradea.jpg- constructia de seminee pe lemne si sobe de teracota traditionale cu canale de fum

- constructia de seminee cu ventilatie de aer cald pentru a incalzi toate incaperile din locuinta

- constructia de termoseminee pentru incalzirea centrala, ce pot fi legate in paralel cu incalzirile actuale pe gaz sau panouri solare

 

- finisarea semineelor in stil clasic, rustic sau modern

seminee_oradea.jpg

- recuperarea si distributia aerului cald pe o suprafata mai mare pentru incalzirea mai multor incaperi

- depozitarea caldurii in masa

- montaj sticla sau usa de semineu

- servicii de intretinere, remediere, mentenanta, verificare si curatare a semineelor, sobelor si cosurilor de fum

- suport tehnic

 

 

proiectare_semineu_oradea.jpg     proiectare_semineu_oradea.jpg     proiectare_semineu_oradea.jpg

 

Proiectarea 3D se realizeaza pentru ca viitoarea constructie aleasa sa corespunda dorintelor si gusturilor beneficiarilor, dar si sa se integreze in designul camerei si al locuintei. Avand o experienta indelungata in domeniu s-au realizat o multitudine de modele deosebite moderne, rustice sau clasice cu un aspect placut.

Astfel asiguram materializarea ideilor clientilor nostri pentru o constructie de semineu ideala, ce va incalzi atat locuinta cat si inima.

Lucram doar cu materiale speciale, rezistente la temperaturi inalte precum: placi izolatoare speciale pentru seminee, placi ceramice, placi de samota si alte materiale certificate de normele europene.

 

soba_pe_lemne_oradea.jpg

Meseriasii sunt priceputi in domeniul semineelor si cosurilor de fum, cu dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce fac si cu disponibilitate in Oradea si in tot judetul Bihor.

Constructia semineului se realizeaza conform preferintelor clientilor, respectand normele de siguranta si rezistenta, dupa discutii in detaliu si consultanta in alegerea celor mai eficiente si potrivite componente, in functie de tipul de locuinta. 

Echipa de profesionisti din Oradea ofera pachete complete, realizand totul de la ''A la Z'', respectand cu strictete normele europene de siguranta si realizand orice tip de finisaj clasic, rustic sau modern dupa preferintele clientului si cu materiale de calitate superioara.

 

 

seminee_oradea.jpg

 

Lucrarile de calitate realizate de-a lungul anilor si recomandarile clientilor au propulsat familia Princz de-a lungul generatiilor in topul celor mai cunoscuti meseriasi din zona.

Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, profesionistii din Oradea investesc mereu in echipa de lucru prin participarea frecventa la conferinte, specializari, formari profesionale si schimburi de experienta realizate de tehniceni si mesteri cu renume din toata Europa, fiind astfel la zi cu noutatile aparute in domeniu si oferind la randul lor oradenilor servicii pe masura.

 

 

calificari_seminee_oradea.jpg   mesteri_seminee_oradea.jpg   specialisti_seminee_oradea

 

Pe langa serviciile de calitate oferite va putem pune la dispozitie o gama variata de produse cu livrare rapida din stoc in Oradea si in judetele invecinate. Printre aceste produse aflate in portofoliul nostru se numara:

focar_semineu_oradea.jpg

soba_semineu_oradea.jpg

 

- focare de seminee pe lemne din fonta sau otel captusite cu samota, gama standard sau premium

 

- termoseminee – pentru realizarea semineelor cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire a casei

 

- sobe tip semineu din teracota, fonta sau otel cu samota ce pot fi racordate cu mare usurinta si la cosuri mici dimensionate

 

biosemineu_oradea.jpg

- seminee de decor, pentru apartamente la bloc sau locuinte unde nu este posibilitatea montarii unui semineu traditional cu lemne ce functioneaza pe bioetanol sau electrice, fara fum si fara miros

 

- cosuri de fum profesionale, ceramice sau inox izolate, ce ofera un plus de siguranta si au o durata mare de viata

 

grile_seminee_oradea.jpg- materiale refractare si izolatoare special concepute pentru constructia semineelor si sobelor cu proprietati tehnice deosebite, ecologice si mecanice

 

burlane_seminee_oradea.jpg- grile aerisitoare metalice si burlane pentru racordarea la cosurile de fum

 

- accesorii pentru intretinerea sobelor si a semineelor

 

 

Alaturi de gama uriasa de produse pusa la dispozitie pentru clientii nostri din Oradea si orasele invecinate oferim servicii de consultanta gratuita in alegerea corecta, suport permanent si transport gratuit pana la domiciliu pentru toata gama de produse voluminoase: focare, termofocare, cosuri de fum si sobe.

 

Cine sunt acesti meseriasi?

 

O generatie veche de sobari si montatori de seminee ce au mostenit aceasta meserie ''din tata in fiu''. Istoria acestora incepe inca din anii 50, bunicul fiind cel care a pus bazele meseriei si a predat stafeta in 1995,  ajungand in prezent la a 3-a generatie ce lucreaza sub premiza: ''prin calitate ne diferentiem de concurenta noastra''.

 

 

constructie_seminee_pe_lemne_oradea.jpg   montaj_semineu_oradea.jpg   mester_seminee_oradea.jpg               

Ce oferim in plus? Ajutor in alegerea modelelor de seminee si sobe precum si a designului potrivit in functie de spatiu si preferinte, pentru a avea o eficienta cat mai buna; proiectare 3D personalizata; suport tehnic online specific semineului tau si consultanta de specialitate chiar si pentru constructorii amatori.

Asa cum spune si sloganul firmei ''Noi facem tot, tu pui pe foc'', oferim solutii complete de productie, comercializare, transport, consultanta, proiectare pana la punerea in opera si montajul efectiv la client.

Daca esti din Oradea sau din localitatile invecinate si doresti executia unui semineu, soba sau cos de fum de catre o echipa de profesionisti care sa reprezinte o investitie serioasa, trainica si durabila, contactati-ne cu incredere.