Pe Foc

Seminee, sobe sau cos de fum in rate? Da, acum e posibil - totul online!

Acum iti poti cumpara semineul, soba pe lemne, cosul de fum sau orice alt dispozitiv termic in rate!

 

Stim, cu totii trecem uneori prin perioade dificile din punct de vedere financiar. Alteori, unele cheltuieli ori situatii neprevazute apar ca din senin. Daca te regasesti in aceasta situatie, dar iti doresti totusi un semineu la tine acasa, exista solutii: gratie parteneriatului dintre PEFOC si TBI Pay, acum poti achizitiona orice produs de pe site-ul nostru in rate, simplu si rapid: semineu, soba, centrala pe lemne sau pe peleti, cos de fum, seminee electrice ori de exterior, gratare si accesorii!

 

Am implementat aceasta solutie in urma unor solicitari din partea mai multor clienti, care se aflau la un moment dat in imposibilitatea permiterii unui sistem de incalzire sau al unui sistem decorativ, dar ar fi dorit sa faca o investitie in rate in respectivul sezon pentru caminul lor! Asa a aparut ideea de plata in rate la noi pe site, iar implementarea am facut-o numaidecat, astfel incat clientii sa nu aiba nicio piedica in a pune pe foc! :)

 

Totul se intampla online! Tu nu trebuie sa stai la cozi, sa mergi la banca sau sa indeplinesti o multime de formalitati si operatiuni birocratice (“hartogaraie” cum le zice romanul). Totul se intampla din confortul locuintei tale, astfel incat tu sa iti indeplinesti dorintele stand pe canapea!

 

 

Asa dupa cum observi, e foarte simplu cu un Credit Instant, pe care il accesezi 100% online! Tu doar trebuie sa aloci 10 minute din timpul tau, sa ai cartea de identitate la indemana si produsele sunt aproape la usa ta!

 

CONDITII pentru aprobare:

 

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a intra in beneficiul unui astfel de credit sunt minim si ti listam in cele ce urmeaza:

-trebuie sa fii cetatean roman cu domiciliul in tara (adica sa ai venituri declarate pe teritoriul Romaniei)

-sa ai 3 luni neintrerupte la ultimul angajator (cu exceptia pensionarilor)

-un venit minim de: 1100 lei

-sau o pensie minima de: 800 lei

-varsta cuprinsa intre: 18-70 (in momentul finalizarii contractului de credit)

 

Valoarea maxima a creditului ce poate fi acordat reprezinta suma de 29.500 lei. Deci aproximativ orice produs din catalogul nostru se incadreaza in aceasta limita!

 

4 pasi simpli!

 

 

 

Pasul 1. Alegi produsul pe care doresti sa il achizitionezi in rate, selectezi metoda de plata in rate, iar impreuna cu consilierul de credit PEFOC introduceti datele intr-un simulator de credit. Acesta va calcula automat, in functie de valoarea solicitata, suma de plata (rata) lunara. De mentionat e ca prin acest tip de credit, ratele de credit sunt fixe si egale, iar dobanda este fixa, in functie de soldul solicitat. Pe scurt: ratele sunt fixe, egale pe toata perioada contractului!

 

Pasul 2. Clientul primeste un link in vederea identificarii, pe care il poate accesa de pe orice device

 

Pasul 3. Identificarea. Totul se intampla de acasa, prin intermediul tehnologiei. Tu nu trebuie sa te deplasezi niciunde. Ai la dispozitie 3 metode de identificare:

- prin apel video: cel mai simplu si cel mai folosit mijloc

- cu cardul de debit: tranzactionezi 1 leu demonstrativ

- biometric (cu ajutorul unui video/selfie), in cazul in care nu ai o conexiune stabila la internet.

 

Pasul 4. Primesti contractul de credit, pe care il studiezi, il semnezi electronic (cu ajutorul unui cod unic pe care il primesti prin SMS) si gata!

 

In cele din urma, astepti raspunsul final de la banca, care de obicei vine foarte repede!

Dupa ce creditul a fost aprobat, in fiecare luna ti se va trimite un extras de cont pe care trebuie sa il platesti in termen (asemeni unui card de cumparaturi). La prima rata, ai la dispozitie 20 de zile peste termenul de plata lunar (care va fi regulat incepand cu a doua rata), adica aproximativ 1 luna si jumatate!

 

Plata lunara se face simplu si rapid, prin orice metoda confortabila tie: online, prin transfer online sau la orice pay point (prin scanarea codului de bare).

 

Pentru orice detaliu sau informatii suplimentare, iti stam la dispozitie cu drag! Fie ca doresti sa iti cumperi semineul, soba pe lemne, semineul electric sau cosul de fum in rate, fie ca doresti sa achizitionezi orice materiale sau componente adiacente sistemului termic, dar nu cu banii jos, cash, avem solutii de finantare practice si comode!