Pe Foc

Seminee in Piatra Neamt, prin partenerul nostru local de incredere

Stim, cand vine vorba de alegerea, proiectarea, amplasarea si construirea unui semineu de calitate, e nevoie de profesionalism si ajutor din partea celor care cunosc domeniul termicelor.

 

Undeva, in localitatea Vanatori de langa Piatra Neamt, se gaseste Showroom-ul de seminee al domnului Cezar Loghin, partenerul nostru de incredere recomandat la nivel local. Povestea este una luunga si frumoasa, dar vom dezvalui doar cateva franturi din ea, in cele ce urmeaza.

 

Seminee Neamt   Constructor seminee Neamt

 

Afacerea din Piatra Neamt are o istorie interesanta. Inca de la o varsta foarte tanara (17 ani) dl. Loghin s-a inrolat ca ucenic in domeniul sobelor si a dispozitivelor mai vechi de incalzire.

 

Constructie semineu Neamt   Constructie semineu Neamt

 

Apoi, a devenit mester si a ridicat meseria la un alt nivel. In cei 20 de ani de munca (perioada 1995-2005), a capatat o experienta vasta, iar incepand cu anul 2005 s-a specializat pe gama de seminee si cosuri de fum, deschizand o Intreprindere Individuala. Datorita progresului si a necesitatiilor, din anul 2018 I.I. s-a transformat in firma SC SEMINEE CEZAR SRL.

 

Constructor seminee Neamt   Showroom seminee Neamt

 

Inca de ani buni de zile, colaborarea cu dl Cezar a fost una placuta si parteneriatul cu compania noastra s-a bazat pe incredere si profesionalism.

Pentru cei care doresc un montaj corespunzator in jud. Neamt al semineului care sa respecte toti parametrii tehnici cu strictete va recomandam cu incredere echipa specializata partenera Pefoc. Membrii ei se afla intr-o continua specializare si dorinta de evolutie pe plan profesional (exemplu, participarea la trainingul organizat de furnizorul Kratki din Polonia, in 2018).

 

Training meseriasi Pefoc   Training Pefoc

 

SERVICII?

Gama de servicii pe care echipa de montaj o ofera in loc. Vanatori-Neamt, in localitatiile vecine, precum si in tot judetul Neamt, este foarta variata pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri, si cuprinde:

 

- constructia de focare de diferite stiluri, dimensiuni si utilizari.

Atat rustice si traditionale…

 

Model de semineu in Neamt   Model de semineu in Neamt

Lucrari proprii realizate de dl. Cezar Loghin

 

…cat si moderne, elegante si in stil contemporan!

 

Model de semineu in Neamt   Model de semineu in Neamt

 

...cu 2 sau 3 laturi de sticla, sau cu focar de tip tunel, care face legatura intre doua incaperi.

 

Semineu pe lemne Neamt   Semineu pe lemne Neamt

 

-constructia de seminee tip centrala (termoseminee), care sunt deosebit de utile pentru case de dimensiuni medii si mari

 

Constructia de termoseminee in Neamt   

 

-constructia sobelor clasice intr-un aer modern si in stil contemporan

 

Constructie soba pe lemne in Neamt

 

  -ridicarea cosurilor de fum profesioniste si racordarea acestora la sursele de caldura

 

Constructii cosuri de fum in Neamt

 

- consultanta telefonica si suport tehnic, pe e-mail si in Showroom pentru alegerea corecta a materialelor si dimensionarea acestora in functie de necesarul termic al casei.

 

Consultanta in alegerea semineului in Neamt   Consultanta gratuita pentru alegerea semineului Neamt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  - constructia de seminee pe lemne si sobe de teracota traditionale cu canale de fum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- constructia de seminee cu ventilatie de aer cald pentru a incalzi toate incaperile din locuinta, precum si a celor inovative, cu acumulare de caldura

 

- constructia de termoseminee pentru incalzirea centrala, ce pot fi legate in paralel cu incalzirile actuale pe gaz sau panouri solare

 

- Servicii de la “A la Z”, ce presupun finisarea semineelor in stil clasic, rustic sau modern.

 

Constructii seminee moderne, rustice si clasice in Neamt

 

PRODUSE?

Partenerii nostri din judetul Neamt va stau la dispozitie cu gama completa de seminee, sobe si accesorii, gama ce cuprinde:

 

Semineu cu focar pe lemne construit in Neamt

 

 

 

 

 

 

 

 

- focare de seminee pe lemne din fonta sau din otel, captusite cu samota, teracota sau alte materiale de  captuseala interioara. Acestea reprezinta alegerea nr. 1 a clientilor din aceasta zona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 - de asemenea, semineele puse la dispozitia celor interesati sunt atat cele cu convectie de aer, cat si cele cu  acumulare de caldura (gratie noii tehnologii a inelelor de depozitare a caldurii calorice din focare).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- pe langa semineele standard, sunt prezente si focarele HOXTER, de tip premium, pentru clientii care doresc perfectiune si tot ce e mai bun de la un semineu.

 

Model de semineu in Neamt   Constructie semineu Neamt

 

Termosemineu tip centrala in Neamt

 

 

 

 

 

- termoseminee – pentru realizarea semineelor cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire a casei  (cunoscute sub denumirea populara de seminee “pe apa”).

 

 

 

 

 

 

 - sobe tip semineu din teracota, fonta sau otel cu samota ce pot fi racordate cu mare usurinta si la cosuri mici dimensionate.

 

Semineu pe lemne in Neamt   Semineu pe lemne in Neamt

 

- seminee pe gaz, care vor fi trendul european in materie de termice in urmatorii ani, atat cele de interior, cat si cele de gradina.

 

   Semineu pe gaz modern

 

- seminee decorative, care pot fi amplasate cu usurinta in spatii mici sau chiar in locuri unde este imposibila construirea unui semineu clasic (apartamente).

 

Semineu decorativ modern      

 

Cos de fum Schiedel Neamt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- cosuri de fum profesionale (din gama calitativa Schiedel), ceramice sau din inox, ce ofera  un plus de siguranta si au o durata mare de viata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 - accesorii, grile aerisitoare metalice si burlane pentru racordarea la cosurile de fum, precum si  alte accesorii pentru intretinerea sobelor si a semineelor.

 

      

 

UNDE?

Sediul firmei si al showroom-ului totodata, se gaseste in loc. Vanatori-Neamt, str Stefan cel Mare, nr 232, jud. Neamt.

 

   

 

Showroom-ul este unul luminos si foarte prietenos. Sunt expuse modele consacrate de seminee, sobe si termoseminee.

 

PLANURI DE VIITOR?

Echipa de meseriasi isi doreste o continua perfectionare profesionala prin participare la diferite evenimente locale si nationale, dar si internationale: ateliere, targuri de meserie, specializari, etc. De asemenea, se intentioneaza o extindere de personal, mai ales in ceea ce priveste echipa de montaj si mentenanta de pe teren.

 

   

 

CONTACT?

Echipa de profesionisti din Neamt ofera pachete complete, realizand totul de la ''A la Z'', respectand cu strictete normele europene de siguranta si realizand orice tip de finisaj clasic, rustic sau modern, dupa preferintele clientului si cu materiale de calitate superioara.

 

Cele mai multe contacte se stabilesc pe baza recomandarilor fostilor clienti multumiti de produsele, serviciile si promtitudinea si profesionalismul cu care au fost intampinati.

 

 

Pentru contact, te sfatuim sa vizitezi sediul companiei din Vanatori-Neamt sau sa contactezi nr. 0742.607.955.

 

Asa cum spune si sloganul firmei ''Noi facem tot, tu pui pe foc'', oferim solutii complete de productie, comercializare, transport, consultanta, proiectare pana la punerea in opera si montajul efectiv la client.

 

Daca sunteti din judetul Neamt sau din localitatile invecinate si doriti executia unui semineu, soba sau cos de fum de catre o echipa de profesionisti, care sa reprezinte o investitie serioasa, trainica si durabila, contactati-ne cu incredere.