Pe Foc
02.06.2020

Seminee de vis in Mures, Reghin: proiectare, constructie si montaj fara egal!

Constructia semineelor si a cosurilor de fum implica o responsabilitate foarte mare, deoarece siguranta si sanatatea multor familii e in joc. De aceea este foarte important ca acestea sa fie montate corespunzator, in parametri stabiliti de lege la nivel national si european, de catre mesteri calificati in domeniu si cu experienta.

 

In judetul Mures si in orasul Reghin, isi desfasoara activitatea unul dintre colaboratorii nostri cei mai buni, de incredere si cu experienta vasta in domeniul termic – dl. Robert Simon. Toti clientii serviti de catre acesta au fost incantati sa lucreze cu echipa dansului. Iar cele mai multe contacte se stabilesc pe baza recomandarilor fostilor clienti multumiti de produsele, serviciile si promtitudinea si profesionalismul cu care au fost intampinati.

 

 

Echipa de profesionisti din judetul Mures ofera pachete complete, realizand totul de la ''A la Z'', respectand cu strictete normele europene de siguranta si realizand orice tip de finisaj clasic, rustic sau modern, dupa preferintele clientului si cu materiale de calitate superioara.

 

Afacerea a pornit in familie si a fost mica la inceput, dar, incetul cu incetul, ea a crescut si este in continua crestere de la un an la altul. Atat din punctul de vedere al seviciilor oferite, cat si al acoperirii gamelor de produse. In prezent, echipa are 2 showroom-uri de prezentare in judet, unul strict cu produse premium (de lux), iar celalalte cu game de produs mixte.

 

Showroom #1 de seminee, cosuri de fum, sobe, centrale pe lemne, cuptoare ceramice de gradina, grill si gratare de curte si alte dispozitive de incalzire.

 

Asadar, pentru cei care doresc un montaj corespunzator in judetul Mures sau in localitati precum Sovata, Tarnaveni, Reghin al semineului, va recomandam cu incredere si cu caldura echipa specializata partenera Pefoc. Ei executa orice tip de semineu, termosemineu, centrala pe peleti sau pe gaz, soba pe lemne, cos de fum ceramic sau din inox profesional, precum si alte lucrari adiacente domeniului termic.

 

Showroom #2, dedicat produselor premium Hoxter (de lux).

 

 

 

SemineeSIMON sunt, in opinia noastra, unul dintre cei mai buni meseriasi din zona judetului Mures si chiar din tara, iar lucrarile realizate de catre acestia vorbesc de la sine. In cele ce urmeaza, vrem sa va ilustram munca acestor parteneri:

 

- suport tehnic, consultanta si sfaturi in alegerea corecta a materialelor si dimensionarea acestora in functie de necesarul termic al casei si proiectare personalizata a semineului pentru a se potrivi perfect cu incaperea in care va fi amplasat

 

-Proiectare 3D si randare in programe software speciale, impreuna cu clientul. Astfel, se pot cunoaste toate detaliile, necesarul de material, precum si simularea virtuala a aspectului si a lucrarii finalizate inaintea inceperii acesteia.

 

Proiectare computerizata a unui semineu lemne, izolat cu placi din silicat de calciu, cu finisaj clasic si marmura la baza.

 

Semineu construit dupa o fotografie adusa de client, executat in oglinda (cu focar premium, oglinda).

 

Randare cuptor zidit modern pentru paine si pizza, proiectat in bucatarie de vara in judetul Mures.

 

-constructie de seminee moderne si clasice (focare clasice, cu 2 sau 3 laturi de sticla, drept sau pe colt) si termoseminee (de tip centrala) pentru cei care doresc incalzirea completa a locuintei prin apa menajera din calorifere sau prin sistemul de incalzire in pardosea.

Semineu model traditional in Reghin, cu chenar din caramida, blaturi si brau din lemn si aspect taranesc intr-un restaurant de cabana.

 

Seminee moderne, cu imbracaminte sau chenar/brau din marmura sau piatra decorativa.

 

Semineu pe gaz, elegant in stil clasic, cu imbracaminte si rama din marmura alba.

 

Semineu pe gaz cu focar cu deschidere larga si placaj la baza din marmura.

 

Modele seminee moderne, dispuse pe colt, sau cu 2 laturi de sticla.

 

Model de semineu clasic si elegant, imbracat cu marmura alba cu striatii aspectuoase.

 

Semineu plasat intr-un living modern, inalt, cu bancute laterale din marmura lucioasa neagra.

 

-partenerul din Mures are o afinitate spre semineele premium (de lux) marca Hoxter, asa cum am amintit ca a amenajat si un showroom special dedicat acestei game de produse de top! Este incantat sa isi ofere serviciile montarii unor astfel de seminee clientilor care isi doresc ce e mai bun de la un semineu, gama care se evidentiaza prin calitatea de rang inalt, atentia la detalii si aspecte estetice si functionale superioare fata de produsele standard.

 

 

Semineu premium masiv, din marmura si design clasic elegant.

 

Semineu premium HOXTER cu 3 laturi de sticla, in mijlocul livingului, incalzind suprafete mari, construit in Reghin.

 

Seminee construite in Reghin, cu focare premium ultra-moderne si performante.

 

Modele de seminee premium construite "la alb", cu finisaj modern.

 

Semineu inalt, imbracat complet cu piatra naturala decorativa, cu aspect clasic si in acelasi timp modern la casa de vacanta.

 

 

 

Focar de semineu modern Hoxter cu 3 laturi de sticla si captuseala ceramica din termota neagra, care face contrast cu flacara.

 

Seminee clasice zidite in localitatea Reghin, jud. Mures, pozitionate pe coltul incaperii.

 

 

Uneori, datorita greutatii foarte mari a focarelor de semineu premium, este necesar transportul acestora cu dispozitive prevazute cu macara sau lift, in functie de necesitate.

 

 

- de asemenea, dl Simon monteaza si sobe tip semineu cu cahle decorative, tot de calitate premium. Acestea sunt niste dispozitive de incalzire foarte cautate la ora actuala in judetul Mures, deoarece imbina stilul clasic al unei sobe obisnuite, cu un focar contemporan si foarte performant, iar imbracamintea si aspectul sunt deosebite, unele dintre ele chiar exclusiviste!

 

 

 

- constructii si finisaje durabile realizate numai cu materiale de calitate, dedicate domeniului termic, dintre care amintim: placi din silicat de calciu, placi de vermiculita, adezivi si mortare refractare termorezistente, pentru placarea semineului la gri, sau finisaje “la gata”!

 

 

Placare si izolare seminee cu placi din silicat de calciu termorezistente.

 

-montaj, ridicare de cosuri de fum profesionale (zidite din beton, ceramice sau din inox dublu argintii sau negre), pentru seminee, sobe sau centrale pe lemne, peleti sau pe gaz, cu profeionalism si responsabilitate, furnizand solutii termice complete.

 

Executie horn ceramic zidit din mantale de beton, de inalta calitate, versiune modulara prefabricata.

 

Montaj si racordare a cosurilor de fum profesionale din inox sau din ceramica triplustrat, pe santier (odata cu ridicarea casei), sau la etapa de finisaje.

 

Cos de fum ceramic din beton marca nemteasca Hoch, durabil si rezistent la intemperii, cu placa de acoperire usoara, pentru un montaj facil si rapid.

 

Constructie cos de fum ceramic zidit, cu mantale de beton si tuburi ceramice de inalta calitate germana, elemente modulare prefabricate.

 

Elementele componente modulare prefabricate ale cosului de fum ceramic Hoch, pregatite pentru a fi incorporate in lucrarea finala.

 

Cos de fum profesional triplustrat ceramic HOCH, din beton zidit, sectionat.

 

 

-Gratare de paine sau pizza zidite, construite si izolate cu materiale termorezistente si ignifuge de calitate superioara:

 

 

-Cuptor ceramic Big Green Egg, unul din cele mai performante gratare grill de pe piata din Romania la ora actuala: tehnologie avansata, materiale de inalta calitate, garantie pe viata si o gama larga de accesorii, care mai de care mai utile.

 

 

Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, profesionistii din jud Mures investesc mereu in echipa de lucru prin participarea frecventa la conferinte, specializari, formari profesionale si schimburi de experienta realizate de tehniceni si mesteri cu renume din toata Europa, fiind astfel la zi cu noutatile aparute in domeniu si oferind la randul lor clientilor servicii pe masura.

 

Specializare si training pe gama de focare de semineu premium (de lux) la sediul producatorului.

 

Cursuri de specialitate la sediul producatorului Hoxter, in Cehia.

 

Cursuri aplicative la sediul partenerului din Polonia, cu o parte din reteaua de meseriasi montatori de seminee din Romania.

 

Cursuri teoretice si aplicative in Romania, impreuna cu producatorul Silca, sesiune cu toate echipele de mesteri.

 

Scolarizare pe focare de seminee PRO, la producatorul polonez.

 

Certficare la nivel european pentru executarea de lucrari termice si oferirea de servicii de montaj, constructie si racordare.

Alegerea, proiectarea, amplasarea si construirea unui semineu pe lemne de calitate nu mai este astazi o sarcina foarte dificila, daca ai profesionisti langa tine! Tot ceea ce ai nevoie este ajutorul din partea unui specialist calificat si experimentat in domeniul termicelor!

 

Daca esti din Mures sau din localitatile invecinate ale judetului (Tarnaveni, Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Sovata) si doresti executia unui semineu, a unei sobe sau a unui cos de fum de catre o echipa de profesionisti care sa reprezinte o investitie serioasa, trainica si durabila, contacteaza-ne cu incredere! Te vom pune in legatura cu meseriasi profesionisti de incredere si cu experienta in montajul, instalarea, racordarea si finisarea constructiilor de seminee! Sau intra in contact direct cu dl Simon – tel: 0747.034.881!

 

 

Dl. Simon a ajuns un brand in domeniul seminee si nu numai pe zona judetului Mures si a localitatilor vecine, fiind apreciat si recunoscut pentru calitatea pe care o ofera in serviciile sale, dar si pentru frumusetea lucrarilor finalizate (de la proiectare, pana la finisajul estetic). Este un mester atent la toate detaliile, la fiecare mic element ce necesita atentie, pentru ca isi doreste ca lucrarea sa fie perfecta, iar omul sa se poata bucura o viata intreaga de semineul executat. Nu se fereste de a-si prezenta activitatea, munceste transparent si serios, lucru pe care il veti putea observa in clipul de mai jos!

 

 

Pentru a lua legatura cu noi sau pentru un montaj profesionist in Mures sau Reghin, te invitam sa completezi formularul de contact de mai jos: