Pe Foc

Seminee de calitate si servicii profesioniste in judetul Buzau

Semineele nu mai sunt astazi un subiect necunoscut. Aproape oricine cunoaste cate ceva despre un astfel de dispozitiv termic. Dar, buna functionare tehnica a semineului, partea estetica si, nu in ultimul rand, multumirea clientului este conditionata de profesionalismul si devotamentul meseriasului pentru profesia sa si dorinta de a respecta normele de siguranta si rezistenta.

 

Stim ca in alegerea, proiectarea, amplasarea si construirea unui semineu pe lemne de calitate, e nevoie de profesionalism si ajutor din partea celor care cunosc domeniul termicelor foarte bine si au experienta. E vital sa iti cunosti meseria, ca sa fii un profesionist care stie ce face si pentru ca cu focul ne e de joaca!

 

Ne bucuram sa avem parteneri de incredere in toata tara, in mai toate judetele, parteneri pe care sa contam si sa ii putem recomanda clientilor la nivel local. Un astfel de colaborator avem si in zona Buzau, prin persoana dlui. Marius Ciocan. Cele mai multe contacte se stabilesc pe baza recomandarilor fostilor clienti multumiti de produsele, serviciile, promtitudinea si profesionalismul cu care au fost intampinati.

 

 

Astfel, va facem legatura, prin intermediul acestui articol cu partenerul nostru din Buzau. Expertiza, tactul si atentia la munca pe care o presteaza il recomanda. In urmatoarele cateva randuri va prezentam aria de activitate a acestuia.

 

CUM A INCEPUT TOTUL?

 

Iata un extras din interviul cu colaboratorul nostru:

 

"La vârsta de 17 ani, adica in 2002, am inceput sa lucrez cu un meșter bătrân sobar in vacanțe și la sfârșitul de săptămână.  Făceam sobe din pământ cu caramida , sobe de teracota si seminee deschise in satele din jud. Buzau. După ce am împlinit 18 ani, am plecat în țările europene, cate 3 luni in Italia, in Franța, in Germania și apoi in Spania. Acolo am învățat să construiesc seminee cu inserturi de fonta si otel cu șamotă, seminee din cărămidă “rasilliones” (caramida lungă de 1 m x 0,30 m), cu plăci din silicat de calciu, cu vată și cu plăci samotate sau vermiculita . În 2010-2011 am revenit în România. M-am mutat în Brașov, fiind mai multe cereri de seminee si sobe față de Buzău. În 2015 am decis să încep colaborarea cu pefoc.ro și sa deschid un mic magazin cu produsele necesare pentru construcția semineelor..."

 

Iata ca au trecut 5 ani de zile, iar colaborarea noastra cu dl Marius Ciocan este tot mai buna, mai plina de satisfactie, dat fiind faptul ca ambele parti din parteneriat avem o indelungata experienta in domeniul seminee si accesorii, ceea ce conteaza enorm!

 

 

SERVICIILE OFERITE:

 

Partenerul nostru va pune la dispozitie toata experienta si cunostintele din domeniul semineelor, astfel incat dumneavoastra sa aveti parte de semineul visat sau soba dorita. Executa orice tip de montaj si se deplaseaza oriunde este nevoie. De la amenajarea si montarea semineelor moderne, la cele clasice sau traditionale, sobe sau cosuri de fum, toate vor fi realizate respectand normele de protectie si siguranta.

 

Gama completa de servicii de montaj, incluzand: seminee clasice, sobe rustice si cosuri de fum pentru evacuarea fumului si a gazelor arse.

 

-consultanta si proiectare gratuita, in functie de necesitatile termice, de bugetul si dorintele clientilor, tinand cont de toate normele si standardele in domeniu, atat la nivel national, cat si la nivel european;

 

Proiectare in spatiu a semineelor pe suport electronic, conform nevoilor si dorintelor clientilor.

 

-montaj si constructie de seminee (focare clasice, cu 2 sau 3 laturi de sticla, drept sau pe colt) si termoseminee (de tip centrala) pentru cei care doresc incalzirea completa a locuintei prin apa menajera din calorifere;

 

Modele de seminee clasice si elegante, majoritatea placate cu marmura sau cu finisaj lucios.

 

Seminee placate cu total sau partial cu piatra naturala sau cu caramida, pentru un aspect rustic si clasic in acelasi timp.

 

Foarte cautate sunt modelele cu geamul focarului pe doua laturi, adica pe colt, de obicei cu design modern estetic.

 

Seminee dotate cu 3 laturi de sticla, preferate de clienti in livinguri de tip open space sau in incaperi foarte mari, deoarece ofera o vedere larga asupra flacarii din focar.

 

Seminee executate in stil rustic la cabane de munte sau case de vacanta de la tara.

 

Modele de semineu pe lemne dispuse pe coltul incaperii, economisesc spatiul, iar focul este vizibil din orice parte a camerei.

 

Un nou trend de seminee in Buzau si Brasov sunt cele de tip suspendat, pe drept sau pe colt, care creeaza un design special modern.

 

-pertenerul nostru promoveaza si gama de focare PREMIUM, o gama de produse adresata celor mai pretentiosi sau care isi doresc tot ce e mai bun de la un semineu, care se evidentiaza prin calitatea de rang inalt, atentia la detalii si aspecte estetice si functionale superioare fata de produsele standard:

 

Stilul acestor seminee apartinand gamei premium (high-quality) este unul exclusivist, cu tente moderniste si estetica deosebita.

 

Detalii componente ale semineelor premium HOXTER: reglaje fine usa, sticla securizata high-quality, samota Accumote rezistenta si camera ardere performanta.

 

-executa seminee pe peleti, care sunt un fel de centrale pe lemne, dar care folosesc combustibil pelet, deosebit de durabile si cu un randament ridicat:

 

Sobe pe peleti disponibile in 3 culori: negru, rosu si alb, compacte si eficiente din punct de vedere termic.

 

-constructie si amplasare de sobe pe lemne, rustice, din fonta sau otel in case, cabane sau case de vacanta;

 

Soba de fonta pe lemne (stanga) si cu cahle decorative negre (dreapta), ce ocupa un spatiu redus in incapere, iar raportul calitate-pret-randament este unul foarte bun!

 

-foarte cautate sunt si semineele decorative, in special cele electrice, deorece montajul lor este foarte facil, finisajul poate fi realizat conform dorintelor clientului, nu necesita evacuare si se poate amplasa oriunde, adica si la bloc / apartament:

 

Montaj semineu electric in apartament si placare cu caramida aparenta, care apoi poate fi vopsita in orice culoare (aici: alba).

 

Model de semineu electric cu portal, amplasat intr-un living modern.

 

-racordarea surselor de caldura la cosuri de fum profesioniste si construirea de horn inox, ceramic, izolat etc.

 

Construire hornuri din ceramic pentru evacuarea fumului profesioniste si durabile, la exterior sau la interior, prin placa de beton.

 

Cos de fum din inox negru, mult mai usor si mai rapid de montat decat hornul din mantale de beton, mai facil de transportat si cu estetica deosebita.

 

 

Construire de hornuri prin sistem de cos de fum triplustrat nemtesc HOCH, cu samota la interior si mantale de beton, izolat si care prezinta durabilitate.

 

Cosuri de fum profesioniste construite, ridicate la cabane de munte si case de vacanta.

 

-constructii si finisaje durabile realizate numai cu materiale de calitate, dedicate domeniului termic, dintre care amintim: placi din silicat de calciu, placi de vermiculita, adezivi si mortare refractare termorezistente, etc.

 

Materiale profesioniste folosite pentru construirea, ancorarea si racordarea sobelor si semineelor.

 

Placare semineu cu materiale refractare (placi din silicat de calciu si adeziv termorezistent).

 

-realizare cuptoare de paine si de pizza in bucatarii de vara sau in exterior (gradina sau curte) cu materiale de calitate.

 

 

-de asemenea, partenerul nostru realizeaza servicii complete termice, dintre care cel mai apreciat este distribuirea aerului cald in incaperile locuintelor, cabanelor, spatiilor rezidentiale, etc:

 

 

-pentru ca serviciile sa fie complete, se ofera si accesorii si unelte pentru montajul si intretinerea semineului: burlane soba, ustensile curatare, adezivi constructie, accesorii practice etc.

 

 

Pe scurt, SERVICII de la A la Z in domeniul seminee si accesorii!

 

 

Asadar, fie ca locuiesti in orasul Buzau sau in localitatile adiacente (Ramnicu Sarat, Nehoiu, Pogoanele, etc.), ori in aria judetului si doresti o oferta personalizata sau mai multe detalii, consultanta sau sfaturi in domeniu, nu ezita sa contactezi mesterul dedicat pe zona si recomandat de noi, care desfasoara o activitate impecabila in domeniul termice: Marius Ciocan – 0754.883413  sau completeaza formularul de contact de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

 

Meseriasul nostru din Buzau face parte din grupul Pefoc.ro, iar impreuna facem cea mai buna echipa pentru ca tu sa te bucuri de sfaturi, consultanta, produse si servicii cu garantie pe viata!