Pe Foc

Avantajele biosemineului in locuinta ta

Fie ca te-ai mutat de curand  in noua locuinta, fie ca vrei doar sa schimbi ceva in aspectul spatiilor din casa, decizia este la fel de dificila. Schimbarea designului casei tale este o decizie foarte grea care necesita timp, sfatuire impreuna cu toti membrii familiei si nu in ultimul rand, informare.

            Poate ca te-ai gandit sa pornesti cu o noua zugraveala, un tapet mai elegant, o mocheta mai calduroasa sau un mobilier modern. Fiecare din aceste schimbari presupune mult stres si concentrare deosebita pentru ca toate elementele sa se potriveasca si sa compuna un aspect deosebit. Principalul obiect din camera de zi care ar trebui sa fie nelipsit din orice camin este semineul. Fie ca stai la casa sau la bloc, semineul trebuie sa fie prezent in livingul casei tale pentru ca prezenta acestuia aduce un plus de caldura si creaza o ambianta placuta.

            Pentru iubitorii focului care locuiesc la apartament exista de asemenea solutii: semineul pe bioetanol! Acesta vine cu posibilitatea de vizualizare a flacarii reale care nu emana nici fum, nici miros si nu necesita nici cos de fum. Semineul pe bioetanol poate fi mobil sau fix, incastrat sus in perete ca un televizor, amplasat pe birou sau chiar in gradina. Nu cu mult timp in urma erau elemente decorative in casele de lux, astazi sunt accesibile oricui isi doreste sa se bucure de ele.

            Biosemineele nu ofera caldura la fel de bine ca sistemele de incalzire obisnuite, insa designul si costul acestora fac diferenta. Cu fiecare zi ce trece, gazele naturale si incalzirea pe curent cunosc cresteri considerabile ale pretului, insa beneficiarii acestui tip de semineu nu vor intampina astfel de probleme.

            Nu are importanta daca locuiesti la casa sau la bloc, ca e vara sau iarna! Pentru adevaratii iubitori ai focului, PeFoc.ro gaseste intotdeauna solutii bune! 

            Pentru comenzi sau consultanta in vederea planificarii montarii unui semineu in apartamentul tau sau la casa nu ezita sa ne contactezi prin email la contact@pefoc.ro sau telefonic la numarul 0769070963.