Reteta delicioasa pentru sandwich pulled pork la slow cooker ceramic Big Green Egg!

Daca te-ai saturat sa astepti dupa livrarea unui burger delicios de pe platformele food & home sau daca vrei ca sa pregatesti tu cel mai bun sandwich pulled pork pentru prietenii sau familia ta, nu ai nevoie de sfaturile lui Adi Hadean. Noi iti prezentam reteta perfecta si un tutorial video intuitiv. Tot ce ai nevoie este un gratar ceramic slow cooker Big Green Egg, cateva preparate si de voie buna! Toate ingredientele, timpii de gatire, modul de preparare si de servire le gasesti in acest video:

 

CAT TIMP dureaza toata treaba?

 

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de preparare: 14-16 ore (cu exceptia catorva ore de repaus a carnii)
Cu aceasta reteta servesti pana la 15-20 pers. (1 pulled pork sandwich burger/pers)
Pretul unui burger va fi minim, iar gustul - delicios!

 

 

 

DE CE AM NEVOIE?

1 ceafa de pulled porc (2 pana la 2,5 kg)

 

 

Pentru condimentare:
10 linguri zahar brun
2 linguri turmeric macinat
3 linguri praf de ceapa
3 linguri pudra de usturoi
1,5 linguri de piper Cayenne
7 linguri praf de boia
7 linguri sare

 

 

 

 

Pentru chifle sandwich:
Chifle italiene, ovale moi sau alte chifle
Salata de varza
Sosul tau de BBQ preferat

 

Accesorii gratar:
Aschii de lemn de cires
convEGGtor (deflector)
Termometru digital cu citire instantanee
Manusa termica BGE
Gheare de carne

 

CUM PREGATESC SANDWICH-urile?

Scoateti ceafa de porc pentru pulled pork sandwich din frigider. Se amesteca toate ingredientele pentru condimentare si se freaca cu generozitate carnea cu amestecul.

 

Inmuiati o mana generoasa de aschii de cires in apa. Se amesteca cateva aschii de cires (neinmuiate) in carbune neaprins. Deschideti complet usa de tiraj in baza ceramică a Big Green Egg-ului, impartiti trei startere de foc peste carbune si aprindeti-le. Lasati capacul oului deschis timp de 10-12 minute.

 

 

Presarati aschii de lemn înmuiate peste carbunele incins. Pozitionati convectorul si gratarul in EGG. Puneti carnea pe gratar si inchideti capacul gratarului. Incingeti gratarul intre 95 ° C so 110 ° C. Gatiti ceafa de pork dupa reteta (aproximativ 8 ore), pana atinge temperatura interioara de 71 ° C. Masurati temperatura interna cu termometrul instant digital sau cu termometrul wireless.

 

 

Indepartati ceafa de porc din EGG, inpaturiti-o in folie de aluminiu si puneti inapoi carnea pe gratar. Inchideti capacul gratarului si lasati carnea sa se gateasca in continuare in folie aproximativ 6-8 ore pana ce ajunge in mijloc la temperatura de 86 ° C - 96 ° C.

 

Indepartati folia si folositi ghearele de maruntit carnea de pork. Rupeti carnea in bucati cat mai mic, pe care mai apoi sa le asezati pe partea inferioara a burgerului/ sandwichului.

 

 

 

 

Amestecati sosul barbeque cu carnea dupa reteta video. Taiati pe mijloc chiflele si adaugati salata coleslaw. Adaugati o cantitate generoasa de carne maruntita peste salata si mai adauga niste sos barbeque dupa gust (nu te uita la pret - pune din plin!).

 

Cu ajutorul acestei retete, vei gati cel mai bun sandwich pulled-pork! Iar raportul gust - pret este excelent!

 

 

De ce sa alegi un gratar Big Green Egg si nu unul clasic?

 

Chiar daca cel mai probabil un gratar kamado Big Green Egg nu este asa de accesibil la pret ca unul ieftin, preparatele pe care le poti pregati pe un astfel de cuptor cu capac sunt incomparabile. Iata principalele avantaje pe care le primesti atunci cand gatesti pe Big Green Egg:

 

cuptor din ceramica

 

 

 

 

CERAMICA UNICAT

 

Ceramica Big Green Egg reflectă căldura, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente (slow cooker), indiferent de preparat sau reteta (carne, sandwich, legume, pizza).

 

Ceramica Big Green Egg a fost parțial dezvoltată de NASA, iar procesul de producție are loc în Mexic, în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explică caracteristicile excepționale ale produsului. Kamado-ul detine proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor de temperatură.

 

 

 

 

gratar din ceramica aerisire

 

 

 

 

 

CIRCULAȚIA PERFECTĂ A AERULUI

 

Ceramica care reflectă căldura și forma sferica a  grillului Big Green Egg permit aerului să circule perfect în interiorul EGG-ului, determinând alimentele să se gătească uniform si la temperatura dorită (ceafa porc, pui, curcan, vita, pizza, burger, paine de casa, peste).

 

 

 

 

 

 

carbune bio gratar

 

 

 

 

 

DURABILE ȘI ECONOMICE

 

Circulația excelentă a aerului aduce un avantaj suplimentar: deoarece aerul fierbinte rămâne în EGG, acest lucru il transforma intr-un slow cooker economic. Carbunele dumneavoastra va fi ars mai mult timp și va genera mai puțină cenușă. Într-adevăr, la Big Green Egg ne propunem să fabricăm toate produsele folosind materiale durabile, la un pret accesibil.

 

 

 

 

 

gratar termometru

 

 

 

 

Controlul optim al temperaturii

 

În slow cooker-ul ceramic Big Green Egg, puteți regla și menține temperatura la o valoare cuprinsă între 70 și 350 ° C, chiar și atunci când temperatura exterioară este mult sub îngheț.

 

Ca urmare a ceramicii termoizolante de înaltă calitate, temperaturile externe nu afectează temperatura din interiorul EGG-ului.

 

 

 

 

 

gatit sanatos grill

 

 

 

CALITATE EXCELENTA

 

 

Timp de mai mult de 25 de ani am avut un parteneriat exclusiv cu fabrica Dal-Tile din Mexic, unde nu se mai produce niciun alt brand kamado. Acest producător de ceramică de înaltă calitate este certificat ISO 9001 UL și, prin urmare, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Înainte de a părăsi o fabrică  Big Green Egg, acesta trece printr-o inspecție finală și foarte detaliată.

 

Multumita fabricii noastre certificate și a procesului de inspecție, putem garanta calitatea produsului nostru și oferi o garanție pe viață pentru materialele din care sunt formate toate părtile ceramice ale EGG.

 

 

cuptor ceramic portabil

 

 

 

 

BUCURIA PRODUSULUI PE VIATA

 

Combinația de materiale de ultima generatie, procesul de fabricație și ceramic speciala face din kamado-ul Big Green Egg un aragaz foarte sustenabil, cu o durată de viață incomparabil mai lungă decât a produselor asemanatoare.

Un Big Green Egg poate fi incalzit de cel putin 100.000 de ori, fara a suferi vreo pierdere in calitatea sa, ceea ce inseamna ca EGG-ul va dura cel putin o viata, permitandu-va sa gatiti ingredientele si mancarurile preferate intr-un mod sanatos si cu rezultate exceptionale.

 

 

 

 

 

gatit prajituri pe gratar

 

 

 

 

POSIBILITATI  NELIMITATE

 

Pe langa grilling, coacere, gatire cu aburi, prăjire și afumare, BIG GREEN EGG este de asemenea potrivit pentru gătirea lentă a bucăților mari de carne sau a unor ingrediente delicate (cum ar fi crustaceele și fileurile de pește).

Folosind convEGGtor-ul ceramic, puteți transforma cu ușurință Big Green Egg într-un cuptor. Adăugarea Pietrei de Coacere plata va va permite să coaceți cu ușurință cea mai bună pâine și pizza cu o crustă perfectă. Posibilitățile sunt nesfârșite: încercați-le pe toate și dați frau liber imaginatiei.

 

 

 

 

Gratar BBQ cu suport

 

 

 

 

 

BINE GANDIT SI DESIGN RECUNOSCUT

 

Și, nu în ultimul rând, aspectul său este, de asemenea, spectaculos. Oul are o formă și o culoare izbitoare, ceea ce ii da o nota de originalitate.

 

 

 

 

 

 

 

 
Big Green Egg este o investitie pe viata, un pret pe care il platesti o singura data, dar care iti va aduce satisfactii culinare multi ani de acum inainte!