Pe Foc

PEFOC la Targul de Imobiliare, Constructii si Amenajari REDAL EXPO Sibiu - 17-19 septembrie 2021!

PEFOC participa din nou la singurul târg imobiliar, de construcții și amenajări din Sibiu, care se va desfăsura la Redal Expo în perioada 17-19 septembrie 2021. Aflat la a 7-a editie, Targul isi propune sa reuneasca companii implicate în mod direct în imobiliare, dar şi firme care reprezintă domenii conexe. Echipa PEFOC va fi prezenta la acest eveniment cu un stand informativ si expozitional, unde vei putea lua legatura cu noi, primind consultanta, sfaturi si de ce nu, preturi promotionale!

 

 

În acelasi weekend, într-o zonă special amenajată se va desfăsura si SALONUL DE MOBILA SIBIU – expozitie de mobilă cu vânzare.Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc să-si achizitioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase.

 

 

Expozanti la Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu 2021 – Ediția a 7-a:

-Ansambluri rezidentiale;
-Furnizori materiale de constructii;
-Prestatori servicii amenajări interioare si exterioare;
-Institutii financiar-bancare, consultanti în domeniu;
-Agentii imobiliare;
-Comercianti si producători de mobilier;
-Servicii conexe;

 

Ce vei gasi la standul PEFOC?

 

???? Standul nostru din cadrul targului de expozitie va expune produse foarte variate si diferite, printre care urmatoarele game: seminee decorative electrice sau pe bioetanol, seminee pe lemne, gratare profesionale de gradina, precum si accesorii sau materiale pentru constructia de seminee! 

 

 

 

Seminee electrice

Aceste seminee, cunoscute sub denumirea populara de seminee false, ofera avantajul pretului si a imitarii focarelor clasice. Cu toate ca se numesc "false", gratie tehnologiei si a efectului ultrarealistic LED 3D al fiecarui focar de semineu electric, acestea creeaza o atmosfera foarte realista in living, dormitor sau birou, avand si posibilitatea de incalzire a incaperii in care sunt amplasate. Absolut totul - pornirea, oprirea, reglarea temperaturii termostatului, a intensitatii luminozitatii ecranului, programarea pe zile si alte functii - poti sa controlezi din telecomanda, de pe canapea, foarte confortabil! Astfel, un semineu electric este o varianta simpla, ieftina, dar deosebita de a aduce "focul" la tine acasa si a te bucura de o atmosfera deosebita doar prin introducerea stecherului in priza! Iar modelele sunt variate, in expozitia noastra vei gasi atat seminee electrice ieftine, cat si modele premium. Surpriza anului o reprezinta noile modele de seminee electrice cu vapori de apa. Acestea sunt foarte inovative, ultrarealistice, prezentand zero riscuri de arsuri si incendii, fiind gestionate tot din telecomanda!

 

 

Seminee pe bioetanol

Pentru cei care locuiesc la bloc sau detin un spatiu redus care doresc sa fie infrumusetat de flacara unui semineu, punem la dispozitie o categorie de seminee decorative, pentru ca tu sa iti poti decora casa cu bun gust! Dintre acestea, semineele pe bioetanol au cunoscut o larga popularitate in ultimii ani, fiind tot mai cautate si mai apreciate de catre clienti din toate colturile tarii. De ce? Sunt simplu de utilizat, ard cu flacara adevarata si sunt foarte accesibile la pret! Principiul e simplu: doar adaugi putin lichid de combustie (bioetanol), care apoi va arde minute sau ore bune, creand o atmosfera deosebita. Exista in catalogul nostru bioseminee tip portal (cu rama/ chenar, asemanator semineului clasic pe lemne), de perete, bioseminee de masa sau incorporabile in perete, bioseminee mobile sau de exterior - pentru intretinerea atmosferei din gradina, de pe terasa, foisor sau din curtea din spatele casei!

 

 

Seminee pe lemne

In privinta focarelor de semineu pe lemne, acestea reprezinta cele mai cautate si mai indragite produse din catalog. Cu ele am inceput acum 20 de ani! Iar de atunci ne-am extins gama enorm de mult, pentru ca tu sa ai de unde alege! Poate ca pentru tine semineul ideal este cel mai performant sau, poate, ca e cel care iti ofera cel mai bun pret, ori cel care arata cel mai bine si se potriveste perfect cu livingul tau... Catalogul nostru cuprinde toate tipurile de focare: premium (de lux), focare standard (economice), dar si focare din gama PRO (profesionale).

 

 

Cosuri de fum

Cel mai important element component al fiecarui sistem termic nu este focarul de semineu (asa cum, probabil, crede majoritatea oamenilor), ci cosul de fum! De ce? Pentru ca este piesa care va fi supusa la cele mai inalte temperaturi, de pana la cateva sute de grade, iar de calitatea acestuia depinde si siguranta casei si a familiei tale, un horn profesional construit de un expert meserias autorizat reprezentand cea mai buna prevenire a incendiilor la locuinte. Mentionam ca improvizatiile la cos si constructi de hornuri de catre persoane necalificate, care nu sunt experti in domeniul termic, reprezinta principalele cauze ale incendiilor la locuinte din Romania.  Cei care doresc sa construiasca un cos de fum trainic, de obicei, se gandesc la un horn ceramic profesional zidit, ca alternativa la cosurile de fum clasice din caramida.Ca alternativa la un cos fum ceramic exista si varianta kiturilor de cos de fum din inox izolat, care este o solutie moderna si mai usor de montat, folosita mai ales atunci cand nu exista posibilitatea unui cos ceramic zidit. Un horn din inox reprezinta o solutie contemporana de evacuare a fumului din seminee, sobe sau centrale, fiind de asemenea izolat cu vata izolatoare, oferind siguranta maxima, iar acum, designul este si el deosebit si personalizat!

 

 

Gratare profesionale de gradina

Nu ne rezumam doar la interiorul casei, ci iti oferim si solutii de gatit in aer liber. Asadar, daca esti un mare gurmand sau un fan al bucatariei, am pregatit pentru tine si o categorie de gratare de gradina, cuptoare, grill-uri, vatre, plite, pentru curte, gradina, terasa, foisor sau veranda. Iti oferim o paleta bogate de gratare, incepand cu cuptoare ceramice Big Green Egg sau gratare gradina moderne profesionale tip vatra marca OFYR si pana la gratare economice cu preturi foarte accesibile sau cuptoare de gradina zidite, pentru ca tu sa gatesti ca un adevarat MasterChef in mijlocul naturii! 

 

 

Accesorii, grile si materiale pentru constructia de seminee

In plus, pentru ca solutiile noastre termice sa fie complete, am pregatit pentru tine si un stand cu accesorii, grile de ventilatie si aerisire pentru seminee, precum si materiale pentru constructia de seminee, termoseminee, centrale, sobe, racordare la horn etc. Ne preocupa grija pentru siguranta caminului si a familiei tale, de aceea iti oferim doar produse de inalta calitate, provenind de la furnizori de incredere si cu experienta in domeniu, produse testate, omologate si certificate ca fiind sigure si durabile!

 

 

Asadar, te asteptam la Redal EXPO pentru a ne cunoaste si ati prezenta oferta noastra bogata de produse la Targul Imobiliare, Constructii si Amenajari Sibiu 2021!

 

Unde? - REDAL EXPO – Str. Johann Sebastian Bach , nr. 4,Sibiu
Cand? 17-19 septembrie 2021

 

Program vizitatori :

Vineri 12:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00