Pe Foc

Sustinem sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean impreuna cu Rotaract Sibiu

Si anul acesta incercam sa ne implicam ca membri in diferite proiecte sociale sau comunitare, in masura in care pandemia COVID-19 ne permite, fiind deschisi ajutorarii semenilor nostri care sunt in nevoie!

 

In luna decembrie ne-am angajat intr-un proiect caritabil organizat de Rotaract Sibiu, denumit O cana de fericire, prin care sustinem o cauza nobila, ce este: dotarea sectiei de Cardiologie a Sptalului Judetean cu aparatura noua (echipament profesional necesar). Astfel, contribuim la oferirea unui real ajutor nu numai cardiacilor, dar si medicilor, prin usurarea aplicarii unui tratament mai facil si mai corect sau chiar salvarea vietii pacientilor.

 

 

Proiectul O cana de fericire se afla la cea de-a doua editie, prima editie fiind un real succes. Este un proiect caritabil prin care aducem putina bucurie in inima oamenilor, care vor primi in schimbul unei donatii o cana cu vin fiert, ceai sau cafea. Contribuim astfel, impreuna cu membri Rotaract Sibiu, la o implicare sociala de efect!

 

Datorita situatiei create de pandemia SARS COV 2, de restrictiile impuse si de faptul ca Targul de Craciun de la Sibiu nu se va mai desfasura anul acesta, evenimentul se va organiza in mediul online, fapt ce este pentru membri Rotaract Sibiu si pentru participanti o inlesnire sociala.

 

 

Practic, oricine poate participa cu o mica donatie in scopul caritabil amintit: va exista un site vanzari online si o tombola cu premiu. Biletele pentru aceasta tombola se vor putea achizitiona online pe aproape toata luna decembrie. Extragerea va avea loc in Ajunul Craciunului in Sibiu, pentru a face o bucurie norocosului castigator in prag de sarbatori.

 

Astfel, impreuna putem salva vietile pacientilor cardiaci din Sibiu, putem trece impreuna, cu bine, peste aceasta situatie globala grea si cu ocazia Craciunului putem contribui impreuna cu Rotaract Sibiu la sustinerea comunitatii sibiene. Toate fondurile stranse cu acest eveniment vor fi directionate catre cauza proiectului: dotarea si renovarea Sectiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.