Pe Foc

Placi radiante Silcaheat 600C pentru un confort termic sporit al semineului

Inovatie in domeniul constructiilor de seminee pe lemne, placile izolatoare de silicat de calciu Silca 250KM s-au dovedit a functiona foarte bine. Usor de manevrat si de prelucrat, acestea asigura o asamblare sigura si economica iar posibilitatile de design sunt nelimitate. Desi sunt foarte calitative, acestea au anumite limitari in ce priveste radiatia caldurii emanate de focarul semineului. Noile produse inovatoare Silcaheat 600C au fost realizate la sugestiile si dorintele beneficiarilor pentru un confort termic sporit.

 

Producator

 

Calsitherm Silikatbaustoffe GmbH este unul din producatorii de top pentru silicat de calciu usor si dens, si in acelasi timp singurul producator din Germania. Experienta indelungata de 30 de ani a permis dezvoltarea placilor radiante Silcaheat 600C, comercializate de filiala Silca Service, ca raspuns prompt la cerintele beneficiarilor. Calitatea inalta a produselor impreuna cu supravegherea externa corespunzatoare  si certificarea CE pentru placile Silca garanteaza clientilor standarde ridicate de siguranta.

 

 

Ce este Silcaheat 600C

 

Silcaheat 600C sunt placi de constructie pentru noua generatie de seminee pe lemne. Cu posibilitatea de utilizare de pana la 1000 grade, acestea au avantajul unei greutati reduse, rezistenta ridicata si o foarte mare stabilitate. Caldura este radiata in incapere intr-un mod uniform si confortabil. Placile Silcaheat 600C sunt rezistente la socuri mecanice si au un foarte mic procent de dilatare in urma caldurii. In plus, pentru a fi 100% nedaunatoare sanatatii, acestea nu contin azbest.

 

Placile Silcaheat 600C imbina confortul termic sporit radiat de acestea cu cerintele actuale de materiale de constructii usor de asamblat. Sunt fabricate dintr-un material hibrid, rezistent la temperaturi inalte, compus din silicat de calciu si carbon. Datorita continutului ridicat de grafit placile sunt excelente conducatoare de caldura, fiind ideale in placarea semineelor pe lemne. Totusi, Silcaheat 600C nu sunt placi de izolat desi pot fi folosite cu succes in combinatie cu acestea.

 

              

 

AVANTAJE

 

- Foarte usoare

- Stabilitate optima

- Dimensionare foarte exacta

- Foarte bune proprietati radiante

- Procent redus de dilatare

- Neinflamabile

- Insolubile, pot fi taiate umede sau uscate

- Pot fi fixate cu adezivi sau suruburi

- Economie de timp in procesul asamblarii

- Combinatie optima cu materialul Silca 250KM

- Compatibile cu mediul inconjurator

 

 

 

Prelucrare

 

Placile radiante Silcaheat 600C pot fi prelucrate cu instrumente standard si lipite cu adeziv Silcacon. Pot fi fixate si in suruburi iar pentru aceasta nu necesita gaurire in prealabil. Suprafetele placilor pot fi tratate cu var Silcacon, dupa tratarea acestora cu Silcadur HTI.  La dorintele beneficiarilor, semineele placate cu placile Silcacon 600C au fost decorate cu piatra naturala sau placi de teracota.

 

             

 

            

 

Certificari

 

Placile radiante Silcaheat 600C corespund cerintelor tehnice TR-OL si DIN EN 14306.

Biroul European de Brevetare ne-a acordat brevetul cu numarul EP251634781 pentru inovatia noastra.

Placile Silcaheat 600C sunt certificate de Oficiul de testare a materialelor din North Rhine Westphalia.