Pe Foc

Placi pentru inlocuirea samotei in cazul semineelor si sobelor

Ai un semineu, o soba sau un cuptor de pizza si captuseala de samota din interior s-a crapat sau deteriorat in mai multe locuri?

 

Stim, s-ar putea sa nu mai gasesti pe piata producatorul modelului tau. Sau inlocuirea samotei din interior te poate costa foarte mult. De aceea, avem solutia perfecta pentru tine: placile de Vermiculita Gold rezistente, stabile si durabile ce pot fi folosite atat pentru izolatia exterioara a locurilor cu temperaturi inalte, cat si pentru captuseala interioara a focarelor de seminee pe lemne, sobelor, cuptoarelor.

 

Ce proprietati are Vermiculita Gold?

 

Este un material compus dintr-un aliaj de magneziu, aluminiu si silicat de fier impreuna cu un liant anorganic special. Nu contine astfel substante chimice precum azbest, fibre minerale sau sticla, ce pot dauna sanatatii. Datorita rezistentei la temperaturi inalte de pana la 1100°C este ideala pentru a captusi interiorul sobelor si semineelor pe lemne sau chiar a cuptoarelor de pizza, deoarece nu se descompune sub actiunea focului direct.

                        

                          

 

Placile de Vermiculita Gold cu aplicatii pentru interior sunt preferate si recomandate de specialisti in domeniu din intreaga tara, datorita usurintei de manevrare si taiere. Manipularea si debitarea acestora se poate face cu obiecte uzuale de taiat. Imbinarea si lipirea lor se face cu ajutorul capselor, suruburilor pentru lemn si adezivilor speciali. In cazul folosirii pe exteriorul semineelor, pe acestea se pot lipi placi de gresie, faianta, gipscarton sau se pot finisa cu usurinta.

 

                                             

      

 

Cel mai mare avantaj al Vermiculitei Gold este faptul ca datorita compozitiei sale aceasta nu emana praf, fibre sau vapori in timpul montajului si in timpul expunerii la temperaturi ridicate, protejand astfel sanatatea constructorului si a beneficiarilor. Folosirea materialelor corecte pentru constructia si izolarea semineelor, sobelor si cuptoarelor pe interior sau pe exterior reprezinta un aspect important pentru beneficiari si constructori deoarece prin utilizarea produselor nepotrivite pot aparea o serie de aspecte neplacute si periculoase precum: mirosul deranjant, ridicarea prafului in interiorul locuintei, emanatii de substante chimice ce pot fi inhalate si daunatoare sanatatii si in cel mai rau caz, chiar incendiu. De aceea, folosirea materialelor profesioniste si de calitate inalta precum placile de Vermiculita Gold este absolut necesara pentru protejarea sanatatii intregii familii.

 

Pe scurt, iata principalele avantaje ale placilor de Vermiculita Gold si de ce sa le folosesti in constructia semineului sau sobei tale:

 

-sunt sterile, non-toxice si fara miros

-nu contin substante chimice daunatoare sanatatii

-au o durata lunga de viata fara a mucegai sau a putrezi

-rezistente la temperaturi inalte, soc si trecerea curentului electric

-au capacitate mare de izolatie

-solutie rapida si eficienta de montaj

-ideale pentru interiorul sobelor, focarelor de seminee sau cuptoarelor de pizza

 

 

                                                

                                                                     Focar de semineu pe lemne captusit cu placi de Vermiculita Gold in loc de samota.

 

ATENTIE: Vermiculita poate fi de mai multe feluri si pentru mai multe aplicatii. Produsul la care facem referire se gaseste aici si e special conceput pentru interior avand o densitate si greutate foarte mare si asigurand astfel o durabilitate mai buna in timp si rezistenta la socuri mecanice si termice.

 

Recomandam montarea placilor de Vermiculita Gold cu personal specializat si experimentat, iar pentru acest lucru poti apela oricand la profesionistii Pefoc!

Daca esti interesat in schimbarea samotei deteriorate din interiorul focarelor de seminee, apeleaza la noi si  livram oriunde in tara.

Contacteaza-ne si beneficiezi de consultanta gratuita.