Pe Foc

Onorati sa fim in Top Afaceri Romania 2019

Conform unui studiu realizat si certificat de listafirme.ro, anul acesta ne bucuram si suntem onorati sa ocupam locul de frunte in Top Afaceri Romania 2019, pe judetul Sibiu, in domeniul de activitate 4752, conform bilantului de activitate 2018. A fost un an minunat, in care am crescut, am muncit, am depus diligente si efort in a fi mai buni, mai organizati, mai eficienti in desfasurarea activitatilor noastre - comert si servicii in domeniul termic, si nu numai.

 

- Am pus si anul acesta accentul pe calitate. Pentru ca este una dintre emblemele companiei noastre - alaturi de seriozitate si promptitudine - si anul care a trecut a fost profund marcat de intentia de a pune accentul pe calitate, mai mult decat pe cantitate sau pe un profit care putea fi castigat printr-o prestatie mediocra. Ne dorim sa oferim in continuare, ca si pana acum, calitate atat in privinta produselor comercializate, cat si in privinta serviciilor oferite personal, telefonic sau prin alte mijloace de comunicare.

 

- Ne-am largit gama de produse certificate. Am urmat trendurile de pe piata si ne-am inscris in noile tendinte din domeniul seminee: cresteri mari la nivel european in segmentul semineelor pe gaz ne-au facut sa comercializam mai multe astfel de modele, dorinta de a avea si cuptoare ceramice in oferta noastra ne-a condus la introducerea gratarului unic Big Green Egg pe piata din Romania, introducerea de ustensile si accesorii de curatat cosul de fum de tipul DIY in catalog s.a.m.d.

 

- Am investit in oameni si in educarea si specializarea lor. Orice lucru bun se face cu oameni buni! Credem aceasta din tot sufletul si cautam mereu noi oportunitati de dezvoltare personala si colectiva profesionala, prin participarea la diverse cursuri acreditate, pregatiri si traininguri certificate in domeniu ori specializari in domeniile principale sau adiacente activitatii companiei noastre.

 

 

- Suntem mai bogati si pe plan national! Am creat o adevarata retea de parteneriate si colaboratori in toata Romania prin mesteri, meseriasi sau afaceri locale in domeniul seminee & more, dezvoltand relatii bazate pe incredere, comunicare eficienta si recomandare reciproca in relatiile comerciale cu terti. Ne bucuram ca putem face mai multa lume multumita: si meseriasi, si clienti din orice colt al tarii.

 

 

- Am creat noi strategii de marketing, dorind sa fim cat mai aproape de nevoile si dorintele clientilor. Sistemele de feedback, implementarea unor noi strategii de piata, imbunatatirea relatiilor cu partenerii si producatorii nostri de peste granite, toate acestea ne-au adus nu doar un plus in cifra de profit, ci si satisfactia lucrului bine facut si bucuria de a putea duce caldura - la propriu si la figurat - in cat mai multe camine din tara.

 

 

Si iarna aceasta care vine: Noi facem totul, tu doar pui pe foc!