Pe Foc

PEFOC la cea mai mare expozitie internationala din industria termica

Cea mai importantă expoziție internațională din industria de încălzire cu lemne se desfasoara zilele acestea la Verona, Italia, intre 19-22 februarie 2020.

Progetto Fuoco este cel mai important eveniment global din sectorul instalațiilor și a echipamentelor pentru producerea de căldură și energie prin arderea lemnului.

 

 

Aici gasesti cateva date și cifre ale celei de-a 12-a ediții:

    -800 de expozanți: 40% expozanți străini din 40 de țări diferite
    -130.000 mp de suprafață expozițională
    -75.000 de vizitatori: 25% vizitatori străini din 70 de țări diferite
    -250 de jurnaliști acreditați italieni și străini
    -3.500 de produse expuse, dintre care 300 de produse cu upgrade-uri ale sistemului de extracție a fumului.
    

Colaborări științifice cu AIEL, partener tehnic, Universitatea din Padova TeSAF, Anfus, Assocosma și toate principalele asociații din sector.

 

 

Avem din nou ocazia sa ne intalnim cu bunii nostri prieteni si colaboratori din Polonia si din Cehia, producatorii de talie mondiala in domeniul seminee.

-Producatorul de seminee premium (de lux) HOXTER:

Ni e prezinta gama Slim de la Hoxter:

Focare cu imbracaminte din teracota:

Ni se prezinta un sistem inovativ de admisie de aer din exterior cu preincalzire pentru o ardere cat mai buna si pentru a ajunge la randamentul maxim al focarului:

-Producatorul Clam ne face cunostinta cu centrala termica pe peleti de 20 si 26 kw, cu posibilitate de a fi controlata prin internet cu modulul wi-fi optional. Centrala este echipata cu pompa, vas de expansiune si sisteme de siguranta:

 

Modele de Termosoba cu incalzire centrala, echipate cu pompa wilo, vas de expansiune si optional controler wi-fi. Puteri de 20 si 26kw:

 

-Producatorul EvaCalor ne prezinta soba pe peleti cu acumulare de caldura, ce are o autonomie de radiere a caldurii de pana la 8 ore dupa stingerea focului, cu economie de pana la 30% la peleti (stanga), precum si convector pe gaz cu foc vizibil, ceea ce reprezinta o noutate (dreapta):

Centrala cu distributie in 4 incaperi cu reglaj individual de temperatura pe fiecare camera (stanga) si Soba pe peleti cu cuptor incorporat, reglaj separat al temperaturii din cuptor pana la 240gr (dreapta).

De asemenea, semineul pe peleti cu 3 laturi vizibile este inca o noutate de la acest producator:

Nu in ultimul rand, observam noul trend de seminee tip soba cu imbracamine din cahle decorative:

-Producatorul semineelor din gama PRO din catalogoul nostru - KRATKI:

Sobe din fonta, produse in Polonia, ce pereti dublii de fonta, foarte robuste:

Focare din gama Pro, din materiale: otel cu samota, cu 3 laturi de sticla, deosebit de aspectuoase si moderne:

 

-Si furnizorul nostru de burlane standard si tubulatura premium pentru racordarea semineelor si evacuarea fumului si a gazelor arse din surse - DARCO:

 

Suntem bucurosi si incantati sa luam parte la un astfel de eveniment si sa ramanem la curent cu noutatile si imbunatatirile din domeniul termic, seminee pe lemne si accesorii.