Pe Foc
12.03.2019

PeFoc, prezent la ISH Frankfurt 2019 (11-15 martie)

Mare eveniment, mare! In perioada 11–15 martie 2019 se desfasoara unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, la nivel european pe piata de nisa a termicelor si sistemelor de incalzire. 

Suntem prezenti cu o echipa frumoasa in Frankfurt am Main. 

 

Pefoc la Targul din Frnkfurt 2019

 

Este evenimentul de anvergura in care se propun si se prezinta tendintele anului 2019 si directia tehnologica a sistemelor de incalzire si cele pe apa, precum si inovatiile din acest domeniu.

 

Targ Frankfurt

 

Ne intalnim aici cu furnizorul nostru principal de seminee – KRATKI si avem ocazia sa luam contact direct cu un nou model de incinta, care face parte dintr-o gama noua. Este focarul care vine cu imbracamintea exterioara ”la pachet”!

 

      

 

   

 

Suntem incantati sa ne intalnim si cu partenerul si furnizorul nostru de seminee premium HOXTER. Gama este, asa cum ne-am obisnuit, foarte variata si solutiile moderne – multiple.

 

 

Ni se prezinta o inovatie de aspect si functionalitate la focarele produse. Astfel, sticla la focarele pe colt este dubla, pentru un risc mai scazut de arsura si o ardere mai buna a lemnului. In cazul termosemineelor - un transfer mai bun in apa!

 

   

 

Avem ocazia sa intram in contact cu semineele ce prezinta inele de acumulare, care aduc avantajul obtinerii unei temperaraturi mai bune si a mentinerii acesteia la un nivel optim timp cat mai indelungat.

 

Focare cu inele de acumulare   

 

Tot ca o inovatie, avem in fata ochilor un focar cu o usa samotata (plina) in lateral, astfel incat sa permita alimentarea focarului din alta incapere. Aceasta usa aditionala izolata este ideala pentru alimentarea intr-un showroom, de exemplu, impiedicand crearea de mizerie sau resturi lemnoase.
 

 

   


Ni se prezinta si beneficiile functionale ale regulatorului automat al aerului de admisie din exterior, care este dotat cu senzor pe evacuare si pe usa. 

 

 

Tot la acest eveniment avem ocazia sa ne intalnim, din nou, cu SILCA, furnizor de placi pentru semineu rezistente la temperaturi foarte ridicate.

 

 

Placile de constructie, datorita noii tehnologii, au functia de placi radiante, rezistente pana la 600*C, gratie efortului furnizorului SILCA, partenerul nostru de incredere in domeniu.

 

   

 

Partenerul nostru pe accesorii de seminee – DARCO, vine cu noutati: accesorii pentru evacuarea gazelor arse natural si fortat, elemente noi de distributie a aerului cald, admisie si ventilatie, etc.

 

   

 

…precum si cu o gama larga si noua de accesorii:

 

 

Nu in ultimul rand, am intrat in contact si cu gama de grile de ventilatie premium, de o calitate superioara, expuse de catre Ventlab.

 

   

 

Ne vom intoarce sambata acasa, cu forte proaspete. Aducem cu noi si inovatiile prezentate, dorind sa dezvoltam continuu tehnologiile care apar de la an, pentru a mentine trendul european si in Romania si pentru a avea, mereu, clienti multumiti!