Pe Foc
21.04.2017

Semineele Pefoc.ro prezente la targul din Iasi

Echipa Pefoc.ro participa anul acesta la Targul de Instalatii si Echipamente Electrice si Automatizari, din Iasi, ediatia a VI-a, care se desfasoara in perioada 21-22 aprilie. Este cel mai important eveniment local organizat anul acesta, si are ca scop promovarea profesionalistilor in domeniu, dar mai ales sa ofere clientului un raport pret-calitate excelent prin produsele si serviciile oferite. Ne bucuram ca va putem prezenta noi trenduri in materie de seminee, accesorii de seminee, dar si pentru ca vom avea ocazia sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la acest domeniu. 

 

 

Pe durata targului vom pune la dispozitie focare de seminee, sobe pe lemne, seminee tip centrala pentru a incalzi intreaga locuinta sau o incapere, dar si seminee decorative ce functioneaza pe baza de bioetanol si nu necesita cos de fum, fiind ideale pentru apartamente, terase, gradini. Va oferim si o gama variata de accesorii si materiale de montaj atat pentru intretinerea semineului cat si pentru izolarea acestuia.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati pe toata durata targului din Iasi, dar si in mediul virtual unde va punem la dispozitie toate produsele si ofertele noastre.