Pe Foc
10.04.2019

PEFOC participa la ExpoWood Brasov, 11-13 aprilie 2019

Brașovul, pentru a XIII-a oară tradițional, va fi centrul afacerilor din domeniul industriei lemnului, dar și al consumatorilor îndrăgostiți de ambientul natural al lemnului. Platforma celei de a XVIII-a ediții EXPOWOOD va urmări realizarea unei legături strânse dintre furnizori de tehnologie, proiectanți, producători, profesioniști, ingineri și antreprenori care activează în domeniul prelucrării lemnului și al producției de mobilă.

 

Organizat anual, târgul de la Brașov, reprezintă cea mai bună ocazie de a vedea noile tendințe tehnologice, de a contacta furnizorii care rezistă pe piață și de a socializa cu cei mai de încredere intreprinzători ai sectoarelor de industrializarea lemnului și exploatare forestieră. Evenimentul se va desfasura în Sala Dacia – Complexul de evenimente Lux Divina din Brașov (str. 13 decembrie, nr.98).

 

Pefoc.ro la Expowood Brasov   Pefoc.ro la Expowood Brasov

 

Nefiind la prima editie, ExpoWood isi propune sa aduca, din nou, impreuna companii-reprezentanțe exclusive ale bradurilor internaționale, companii producătoare si distribuitori din România si mărci internaționale reprezentate de diverse entitati.

 

 

 

 

Domeniile de activitate abordate:

- furnizori în domeniul exploatării forestiere și a tehnologiei pentru energia din lemn

- furnizori de mașini și echipamente pentru producția de mobilier

- furnizori de scule, dispozitive și mașini portabile

- furnizori în domeniul prelucrării primare a lemnului

- furnizori de mobilier, saltele, software, fronturi și fittinguri

- furnizori de sisteme de exhaustare, compresoare și uscătoare

- furnizori de case din lemn, accesorii și consumabile

 

 

 

 

S-a hotărât ca si anul trecut, sa se aduca târgul mai aproape de toți cei interesați de ceea ce se întâmplă la eveniment la un click distanță, direct pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Targul va fi LIVE pe Facebook pe data de 11 aprilie, pe pagina oficială a târgului!

 

Ca participanti la acest eveniment (standul INT A3), vom veni in sprijinul si in intampinarea vizitatorilor expozitiei cu solutii de incalzire viabile si cu modele de seminee si alte alternative termice si produse, dintre care amintim:

 

- Gama de seminee HOXTER, care este gama de top a focarelor, construite pentru cei care isi doresc ce e mai bun de la un semineu;

 

Gama de focare Hoxter Pefoc.ro

 

- Gama de seminee standard pe lemne, care cuprinde atat focare samotate, cat si focare din fonta. De asemenea, vom avea expuse modele cu sticla standard (dreapta), dar si modele ultra-moderne cu sticla pe colt sau cu mai multe laturi de sticla.

 

Seminee pe lemne Pefoc

 

- Termosemineul – alternativa la centrala termica clasica, asa numitul semineu tip centrala, care se poate ocupa de incalzirea intregului camin, dar si a apei menajere din casa.

 

Termoseminee Pefoc

 

- Vom avea expus si un stand de grile care se ataseaza constructii incintelor de focar, tipurile si modelele fiind de diferite formate si dimensiuni.

 

Grile de seminee Pefoc

 

- De asemenea, pentru cei care locuiesc la bloc, vom aduce cu noi si seminee decorative, care se preteaza amplasarii in apartamente sau spatii mici.

 

Semineu decorativ bioetanol Pefoc

 

Vom oferi consultanta in domeniul de seminee si accesorii pe intreg parcursul targului si vom incerca sa raspundem la toate intrebarile celor care ne vor vizita.

 

Pefoc la Expowood Brasov   Pefoc la ExpoWood Brasov

 

Suntem prezenti la ExpoWood la standul INT A3, pe toata durata expozitiei (11-13 aprilie 2019), intre orele 11.00-15.00. Tombola evenimentului va avea loc in ultima zi de expozitie, la ora 12.00.