Pe Foc
25.06.2018

Noua gama de focare de semineu pe colt

Va prezentam noua gama de focare VN care atrage atentia in mod special datorita designului sau modern, dar si datorita finisajului. Impresioneaza prin cele doua laturi de sticla oferind o viziune armonioasa a focului, si creeaza spatiului interior un stil unic.

Pot fi amplasate intr-un perete pe colt in living, adaugand o nota de eleganta si creand o ambianta deosebita, strangand intreaga familie in jurul lui pentru seri de poveste si caldura.

 

Avantajele focarelor VN

 

Semineul modern VN in plus fata de caracteristicile vizuale si proprietatile exceptionale de performanta, garanteaza o incalzire eficienta a spatiului si o ardere ecologica a lemnului, totodata pastrand o sticla curata cu mai putine resturi de cenusa, datorita sistemului de autocuratare. Acest lucru permite sa mentineti aspectul eficient si curat al sticlei pentru o perioada mai lunga de timp. Focarele VN au posibilitatea de a conecta admisia de aer din exterior, fiind unul dintre multele avantaje pe care le ofera.

 

                            

 

Realizat din materiale moderne cu solutii tehnice inovatoare precum rezistenta ridicata la temperaturi inalte, datorita otelului refractar ce are o compozitie mare de carbon folosita in procesul de fabricare. Dotat cu incuietoare parentala care protejeaza impotriva deschiderii necontrolate a usii si o etansare excelenta a camerei de ardere realizata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Combustie mai eficienta si mentinerea temperaturii mai mult timp datorita captuselii de samota (Acumotte) din camera de ardere, fiind un material care acumuleaza caldura si creste temperatura in incinta. Prevazut cu suprafata alba neteda in interiorul seminelui pentru un plus de design.

 

 

Semineul are o intretinere usoara datorita gratarului si a cenusarului generos, amplasat in vatra pentru colectarea cenusei. Accesul la contragreutati, la sistemul de admisie si sistemul de glisare a usii, se va putea face prin usile de acces din interiorul focarului fara vreo interventie asupra constructiei semineului. Dotat cu picioare reglabile si con de evacuare din fonta reglabil la 360°C. Astfel focarele de seminee VN garanteaza o functionare usoara, silentioasa si fara probleme.

 

Acesta gama de focare prezinta o rezistenta pe viata si o garantie de 5 ani, pentru ca tu sa te bucuri alaturi de familie si cei dragi de caldura, siguranta si un consum economic, focarul indeplinand toate standardele BlmSchV2 ( Germania) de siguranta, proiectare si emisii de CO.