Pe Foc
24.11.2020

Montaj semineu modular in Bucuresti: la Liviu Vârciu acasa!

Echipa PEFOC a fost provocata de Liviu Vârciu! El ne-a solicitat constructia unui semineu cu cos de fum pentru terasa acoperita de la casa lui din Bucuresti. Dupa ce s-a consultat cu unele companii de seminee si acestea i-au spus ca nu e posibila constructia unui semineu in conditiile date (arhitectura moderna a locuintei si peretele din sticla al terasei), Liviu a apelat la PEFOC cu aceeasi solicitare! Si iata ca exista solutii pentru orice problema!

 

 

Beneficiarul a dorit un dispozitiv termic care sa nu faca deranj sau santier in locuinta si care sa fie montat in cel mai scurt timp cu putinta. Asa ca a ales un semineu modular prefabricat, usor si rapid de montat, iar ca evacuare un cos de fum din inox Carbon. Intreaga lucrare a durat o zi si jumatate si a fost un real succes, chiar daca provocarea a fost mare. Intr-adevar, tot demersul a presupus precizie si maximum de profesonalism, dar baietii din echipa de montaj s-au descurcat ireprosabil!

 

 

Semineul modular a fost plasat in geamul terasei acoperite, pe al carei traseu s-a montat o turbina (tip ventilator) care sa ajute tirajul fortat al cosului de fum, dat fiind situatia de amplasament a locuintei si posibilitatiile de montare a cosului de fum.

 

 

Liviu Vârciu a fost foarte multumit si incantat de noua sa achizitie calduroasa, neputand sa creada cu adevarat ca i s-a indeplinit dorinta: semineu pe lemne in peretele de sticla al terasei!

Noi facem tot - chiar si in cele mai delicate situatii - pentru ca tu doar sa pui pe foc!

 

Daca vrei sa vezi cat de simplu si de rapid se monteaza un semineu modular la gata, te invitam sa urmaresti urmatorul clip ilustrativ: