Pe Foc

Marturia unui client multumit de semineul construit

De-a lungul a 15 ani de activitate, echipa Pefoc a satisfacut cu brio cerintele si preferintele clientilor ei. Peste 8000 de persoane sunt dovada vie a profesionalismului si calitatii produselor si serviciilor noastre. Pentru ca faptele vorbesc de la sine, am hotarat sa intrebam un client cat de multumit este de alegerea facuta.

 

  “Am ales echipa Pefoc.ro pentru ca stiam si din alte surse ca lucreaza foarte bine si oamenii sunt multumiti de ei. Intradevar nu mi-au inselat asteptarile.

La inceput nu stiam exact ce presupune construirea unui semineu si care sunt optiunile, doream unul doar pentru ca imi doream sa vad jocul flacarilor si sa-mi amintesc de atmosfera din casa bunicilor. Alaturi de consultantii echipei Pefoc.ro, am optat pentru un semineu de tip centrala (termosemineu), astfel incat sa am posibilitatea sa imi incalzesc intreaga casa, nu doar o camera de zi.

Acum, dupa 5 ani, pot sa marturisesc ca materialele sunt foarte rezistente, in afara de samota care este un consumabil si de regula trebuie inlocuit la 3-4 ani, nu am intampinat nici un incident.

Echipa de la Pefoc a construit semineul in 5 zile, iar disponibilitatea lor de a-mi raspunde la intrebari si dupa construirea lui, nu s-a modificat. Orice nelamurire am avut, ei au fost dispusi sa-mi explice pana m-am clarificat.

Pretul a fost mai mult decat accesibil, daca ma uit acum in urma si calculez banii pe care i-am scutit de-a lungul anilor pe gaz. Pe langa banii scutiti, imaginea focului arzand creeaza o atmosfera de intimitate si relaxare, mai ales in zilele extenuante.

Cunoscutii, rudele si prietenii care inca nu au un semineu sau un biosemineu in casa, ma intreaba daca e rentabila investitia, si daca da, de ce. Le raspund mereu: “Daca as da timpul inapoi, mi-as construi un semineu mai devreme. De ce? Pentru cheltuielile care sunt reduse pe timpul iernii si pentru efectul estetic: imaginea flacarilor si zgomotul lemnelor trosnind.” Lidia P.

 

Doresti si tu sa-ti construiesti un semineu? Echipa Pefoc.ro iti sta la dispozitie, oferind consultanta gratuita si avand o gama larga de produse: focare, seminee centrala, bioseminee, cosuri de fum si accesorii pentru semineu.

Noi facem tot, tu pui pe foc!