Pe Foc

Intalnirea meseriasilor profesionisti

Pentru a oferi servicii de inalta calitate este nevoie de multa pricepere si cunostinta, care se poate acumula doar in timp si doar de la profesionisti. De aceea in fiecare an firma Pefoc organizeaza cursuri de instruire pentru toate firmele partenere, impreuna cu specialistii diferitelor firme de renume colaboratoare din toata Europa.

 

Anul acesta 30 de companii partenere Pefoc au participat la un training pe parcursul a 3 zile in Cehia, la sediul firmei Hoxter. Toti participantii la acest curs au dobandit cunostinte noi si au descoperit ultimele noutati in domeniul semineelor. Cursul a fost impartit in doua sectiuni: o parte teoretica si o parte practica.

 

 

Meseriasii au invatat sisteme noi de constructie a semineelor: sisteme cu acumulare de caldura sau sisteme de constructie a semineelor pe lemne cu captuseala de samota. In plus, acestia au fost instruiti pentru orice eventuala interventie sau service oferit in cazul unui semineu deja montat.

 

 

Firmele partenere a grupului Pefoc investesc permanent in personalul de lucru pentru a fi mereu instruiti in tehnici noi de montaj si materiale inovatoare in domeniul semineelor, oferind astfel servicii de inalta calitate.

 

Pentru a realiza un semineu cu un profesionist si cu materiale de inalta calitate nu ezitati sa ne contactati si va vom recomanda cel mai apropiat meserias.