Pe Foc

Conferinta Pefoc pentru constructorii de seminee

Stim cu totii ca procesul de invatare intr-un anumit domeniu este unul continuu si de lunga durata, in special intr-un subiect care poate avea repercusiuni mai mult sau mai putin grave, cum este focul. Suntem constienti ca persoanele care va construiesc seminee au o responsabilitate mare si de aceea este important ca acestia sa fie la curent cu noutatile in ceea ce priveste materialele de constructie nepericuloase, modele de focare performante si tehnici inovative de lucru.

 

Luna aceasta s-a desfasurat Intalnirea Anuala a Meseriasilor Parteneri Pefoc, pe durata a trei zile consecutive, la care au participat peste 60 de constructori parteneri din toate colturile tarii. Acestia si-au luat din timpul lor liber pentru a obtine constinte noi, a invata lucruri de folos si tehnologii noi de lucru din domeniul unde activeaza ca niste adevarati profesionisti.

 

 

Siguranta clientilor si a constructorilor este cel mai important factor care trebuie luat in calcul la realizarea semineelor, iar aici putem include si siguranta sanatatii, de aceea s-au prezentat sisteme ecologice pentru constructia semineelor pentru a nu dauna sub nici o forma sanatatii beneficiarilor sau a meseriasilor.

 

In cadrul intalnirilor s-au prezentat sisteme noi de constructie a semineelor cu izolare si sisteme cu acumulare de caldura, materiale cu ajutorul carora se pot realiza seminee cat mai trainice si modele de focare care beneficiaza de tehnologie inovativa de fabricare, special construite pentru o durata mai mare de viata cu randament crescut si emisii mult mai mici de evacuare.

 

 

Este important pentru un constructor de seminee sa fie tot timpul la curent cu noile tehnologii, materiale si metode de lucru pentru a realiza seminee profesionale de cea mai buna calitate. In cele 3 zile meseriasii au putut face un schimb de experienta si pareri care ii va ajuta in proiectele viitoare, pentru ca toti avem de invatat zilnic lucruri noi care ne ajuta in a profesa meseria la cele mai inalte standarde.

 

 

Oriunde te-ai afla, in orice colt al tarii, daca ai nevoie de un constructor priceput de seminee care sa poate face o lucrare cu adevarat profesionala si calitativa folosind cele mai noi metode, nu ezita sa ne contactezi!