Pe Foc

Instruirea mesterilor, pentru seminee montate corect

Stim ca este necesar ca indiferent de experienta si domeniul in care activezi sa fii la curent cu noutatile in domeniu. Dar mai ales in domeniul constructiei de seminee este necesar ca meseriasii sa lucreze cu materiale ecologice aparute de curand pe piata, folosind tehnicile adecvate, pentru un semineu pe lemne montat corect care sa nu aduca prejudicii in timp.

 

In acest sens, de curand am avut seminarii de instruire a partenerilor si constructorilor de seminee din toata tara, oferind consultanta, discutand problemele intampinate si incercand sa gasim solutii bune. Mesterii cu care colaboram sunt persoane specializate si acreditate in montajul semineelor pe lemne, pentru care organizam frecvent seminarii si instruiri. 

 

 

 

Este foarte important ca un bun meserias sa fie bine informat, sa cunoasca bine toate materialele si modalitatile de lucru, sa stie sa dimensioneze bine semineul in functie de preferintele clientului si sa stie o multitudine de parametri tehnici pe care trebuie sa-i respecte cu strictete pentru ca semineul sa aiba o functionalitate perfecta. 

 

 

 

Noi, cei de la Pefoc.ro, garantam pentru pregatirea temeinica si profesionalismul mesterilor cu care colaboram in intreaga tara. In orice colt al tarii va aflati, daca doriti constructia unui semineu de catre un profesionist va recomandam sa ne contactati pentru a va pune in legatura cu cel mai apropiat meserias.

 

Va asiguram ca veti avea un semineu pe lemne conform dorintelor si celor mai inalte standarde!