Pe Foc

Informatii initiale pentru oferta de construire a semineului

        Zi de zi tehnicienii firmei Pefoc.ro se deplaseaza pe teren pentru a consulta clientii in vederea costruirii semineelor. Acestia merg in toate colturile tarii pentru a evalua cu exactitate nevoile fiecarui client, compunand astfel si un pret estimativ pentru o varietate de situatii. Rareori gasesti 2 situatii asemanatoare deci adaptabilitatea reprezinta un avantaj in eficienta evaluarii de la fata locului.

             Astfel, pretul fiecarui model de semineu este influentat de functionalitatea acestuia si mai ales de designul ales. Pretul final este de multe ori rezultatul raspunsurilor date urmatoarelor intrebari preliminare:

  1. Ce tip de semineu doresti sa construiesti? Vrei un semineu modern sau traditional? Distributie pe aer cald cu distributie a caldurii prin tubulatura izolata sau iti doresti un semineu tip centrala care iti incalzeste casa prin calorifere?
  2. Ce asteptari ai de la aspectul exterior al semineului? Ai vazut vreun model de semineu la cineva acasa, in vreo revista sau online? Trimite-ne poze si iti spunem daca putem sa il realizam.
  3. Ce suprafata doresti sa incalzesti?
  4. Ai nevoie de incalzire in mai multe camere sau numai in camera unde este amplasat semineul?
  5. Dispui deja de un cos de fum construit? Daca da, avem nevoie de dimensiunile acestuia: inaltime si diametrul interior. Daca nu, avem nevoie de un plan al casei si alte informatii aditionale.

       In jurul informatiilor obtinute in urma acestor intrebari alcatuim un plan initial cat se poate de elocvent pentru construirea semineului. Cu cat raspunsurile sunt mai clare, cu atat putem face o oferta mai concreta cu un pret cat mai apropiat de realitate.

       Prin certificarile obtinute in urma absolvirii mai multor cursuri de specializare in mai multe tari europene si peste 15 ani de experienta in construirea semineelor la nivel national, echipa de la Pefoc.ro este perfect capabila sa ofere solutii creative pentru orice tip de semineu. Nu ezita sa o contactezi acum, daca vrei sa obtii consultanta gratuita in alegerea solutiei ideale pentru tine.

Pentru mai multe detalii legate de construirea semineului, avand raspunsurile la intrebarile de mai sus pregatite, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri la numarul de telefon 0769 070 263.