Pe Foc
08.08.2017

Importanta meseriasului in constructia semineului

In ultimii ani oamenii sunt tot mai interesati de construirea unui semineu, de bucuria pe care o poate oferii caldura, zgomotul lemnelor trosnind, eleganta si ambianta creata in locuinta ta. Buna functionare a semineului, partea estetica si nu in ultimul rand multumirea clientului este conditionata de profesionalitatea si devotamentul meseriasului pentru profesia sa si dorinta de a respecta normele de siguranta si rezistenta.

 

Alaturi de un meserias profesionist vei stabili zona unde poate fi amplasat  semineul, tinand cont de toate aspectele locuintei tale precum pozitia cosului de fum, grinzi, pereti, geamuri, usi, etc. Construirea unui semineu este complexa, astfel trebuie gandit de la inceput pana la sfarsit in functie de cerinta clientului, de spatiul si volumul care trebuie incalzite, ideea sau modelul semineului ales, de aceea cel mai important rol in realizarea corecta a constructiei semineului ii este atributia specialistului.

 

 

 

Meseriasul este cel care te va indruma pentru alegerea potrivita a unui anumit focar. Se vor stabili calculele necesare puterii calorice, si astfel va fi schitata prima imagine cu proiectul in privinta ideilor ce urmeaza a fi puse in practica, dar si costurile alocate materialelor.

Urmatoarul pas este realizarea si executia proiectului, respectand cu atentie fiecare detaliu, conform randarii, pentru realizarea semineului in faza semi finisata. Astfel acesta va reprezenta design-ul agreat de tine. Meseriasii profesionisti mereu vor respecta standarde europene ale calitatii, atentie la fiecare detaliu fara a face rabat de la calitate.

 

      

 

Obiectivul nostru este sa va oferim constructia finala identica cu design-ul randarii. Asadar fiecare pas pana la finalizarea proiectului implica atentia sporita la detalii, rabdarea, pasiunea si profesionalismul meseriasului. Semineul tau va reprezenta o investie pe viata daca tu vei colabora cu meseriasi profesionisti.

Daca va ganditi la constructia unui semineu care sa ofere un plus de siguranta, sa fie executat corespunzator de cineva specializat nu ezitati sa ne contactati pentru a va recomanda cel mai apropriat meserias de seminee. Pentru mai multe informatii si detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0769 070 263.