Pe Foc

Hoxter - mai mult decat un simplu focar de semineu

Compania Hoxter produce focare de inalta calitate, lucrand in stransa colaborare cu profesionisti, avand o experienta vasta in dezvoltarea si proiectarea de seminee. Hoxter ofera focare calitative la nivel mondial, acestea nefiind produse de serie, oferind astfel utilizatorilor produse de calitate cu valoare permanenta, incredere si siguranta. Fiecare produs nou este testat in laboratorul propriu, iar la sfarsit urmeaza masurarea cu un aparat special pentru a nu depasi limita de noxe admise. Compania se mandreste cu solutii inovatoare ce contribuie la dezvoltarea tehnologica in intregul sector de semineu si soba. 

Focarele Hoxter sunt vopsite electrostatic cu o vopsea speciala (Sanotherm UHT-HYDRO 600), ce rezista in timp la zgarieturi si lovituri mecanice, fiind de inalta calitate fara a emana fum, miros sau alte reziduuri la primele arderi. 

Focarele sunt captusite la interior cu samota avand o densitate mai mare de 2000kg/mc si o rezistenta de pana la 1200 grade celsius. Prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard, datorita procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade, urmat de procesul de ardere si racire care are o durata de 75 ore. Focarele Hoxter ofera avantajul de a avea vatra focarului mai adancita, astfel nu necesita curatarea zilnica a cenusei. Reziduurile de cenusa sunt reduse la 2% datorita arderii direct pe vatra, astfel pierderile de combustibil sunt minime. 

 

 

Un alt element important il reprezinta usa, fiind o componenta in miscare foarte folosita, unde rezistenta si stabilitatea sunt de o importanta majora. Pentru focarele cu usa glisanta exista un mecanism sofisticat care garanteaza o miscare permanenta si usoara a usii. La deschidere usa este impinsa putin catre exterior, marind astfel longevitatea si prevenind deteriorarea sistemului de etansare.

 

    

Focarele sunt dotate cu sticla Schott ( Germania), iar la cerere pot fi dotate cu sticla dubla, ce imbunatatesc calitatile izolatiei usii si reduc cantitatea de caldura radiata in camera prin usa. Hoxter este prima compania din lume care a introdus pe piata sticla dubla la focare pe colt, inca din 2012. 

 

            

         Sticla simpla

         Sticla dubla

 

Alege focarul Hoxter si te vei bucura de o multitudine de avantaje printre care: calitate superioara, pierderi mai mici de combustibil, samota cu densitate mai mare, ardere direct pe vatra, sticla dubla. Compania Hoxter si-a impus producerea unor produse care sa functioneze o viata intreaga, iar componenetele consumabile pot fi schimbate din exterior fara a strica hota semineului. 

 

                                              

 

 

Focarele Hoxter le gasiti si la noi pe site, in gama High Quality. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0760665398.