Pe Foc

Liviu Varciu, cucerit de gatitul pe plita OFYR

La inceput de sezon cald, Liviu Varciu a oferit lectii de gatit pe gratarul cu plita OFYR. Vezi ce a iesit:

Stim cu totii cat de frumoase sunt momentele petrecute in aer liber, la iarba verde, alaturi de familie sau prieteni. Si ce poate fi mai potrivit pentru astfel de ocazii, decat o mancare delicioasa, preparata rapid, corect si fara a depune munca inutila? Liviu Varciu prezinta avantajele gatitului pe plita, oferind raspunsul la intrebarea: cum sa gatesti in siguranta, fara sa arzi mancarea si fara sa depui prea mult efort?


 

Datorita suprafetei mari si design-ului plitei OFYR, va puteti bucura alaturi de cei dragi de experienta gatitului, in jurul gratarului, nefiind nevoie ca doar o persoana sa se ocupe de tot procesul! Deoarece crede in ideea ca “unde sunt multi, puterea creste”, Liviu Varciu recomanda plita OFYR pentru ca va permite sa impartiti munca, bucurandu-va cu adevarat de experienta gatirii preparatelor voastre preferate, intr-un mod eficient si chiar distractiv!
 

Avand in vedere ideea ca natura noastra ca oamenii a fost creata astfel incat sa fim laolalta, sa socializam si sa ne bucuram impreuna de experiente inedite, OFYR a aparut in urma dorintei de a permite acestor tipuri de momente sa devina realitate! Conceptul OFYR este un concept de stil de viata in aer liber, avand un design minimalist din otel corten sau negru, si fiind un dispozitiv multifunctional si foarte eficient.

 

 

Gratar cu plita OFYR prezinta un spatiu pentru realizarea focului, in forma de con cu o bordura larga si plata, lucru ce dulbeaza suprafata de gatit foarte eficienta. Caldura este radiata din centru intr-un gradient perfect fluid, prepararea alimentelor la temperaturi diverse fiind posibila pe o singura placa fierbinte! Indiferent de alimentele pe care le gatiti, acest tip de plita va ofera garantia gatitului sanatos, delicios si in aer liber!
 

 

Fiind definitia perfecta a gratarului pe lemne cu plita de gatit, OFYR este a fost gandit pentru a se potrivi in orice tip de decor, cu un con realizat din otel tip corten, iar plita fiind confectionata din otel negru cu un finisaj foarte rezistent la caldura si disponibil in diferite dimensiuni si design-uri!
Modelele de dimensiuni mai mari au fost concepute urmand ideea ca un lucru esential care aduce oamenii impreuna, oferindu-le momente de neuitat este mancarea, si cu atat mai mult prepararea acesteia! Asadar, unitatile de gatit OFYR mai mari, cum ar fi varianta XL, sunt special adaptate pentru gazduirea grupurilor mai mari, familiilor, prietenilor, etc.

 

Asadar, daca si tu esti o persoana careia ii place sa fie inconjurata de cei dragi si prefera sa impartaseasca  experienta gatitului cu familia, prietenii, colegii, etc., atunci la noi poti descoperi o gama variata de modele de gratare cu vatra de gatit pe lemne, marca OFYR, pe diferite dimensiuni, design-uri, cu aspect unic si minimalist.

 


Descopera conceptul unic OFYR, acum prezent si in Romania ca tu sa ai parte de o experienta inedita a gatitului cu ajutorul unui gratar profesional, de calitate superioara!