Pe Foc

Redescopera frumusetea timpului de calitate in familie petrecut la flacara semineului!

 

In aceasta perioada, pentru cu multi dintre noi #stamincasa, avem o ocazie – probabil – rara: sa ne oprim din alergarea cotidiana si sa invatam sa pretuim mai mult lucrurile care conteaza cu adevarat! Familia si caminul! Asadar, redescopera frumusetea timpului de calitate in familie petrecut la flacara din semineu!

 

Familia este celula de baza a societatii si locul unde suntem “noi” cu adevarat. E locul cel mai aproape de sufletul nostru si singurul care conteaza cu adevarat, la finalul fiecarei zile... Familia este mediul esential care poate influenta dezvoltarea si destinul copilului prin securizare materiala, dragoste si educatie. Caldura din familia e fundamentală şi exclusivă membrilor. Daca nu aici, unde atunci inveti sa te integrezi in societate, si, in acelasi timp, te simti in siguranta si iubit...?!?

 

 

Trecerea timpului si experienta vietii ne confirma faptul ca cele mai pretioase si de lunga durata amintiri se nasc in cele mai intime cadre cotidiene, alaturi de familie si de cei mai dragi prieteni. Iar, la un ceai, in fata semineului, ele au o profunzime si mai mare! Astfel, momentele petrecute in familie nu pot fi inlocuite de nimeni si de nimic!

Focul, inca din vremuri stravechi, strange lumea impreuna si ofera momente unice fiecarui membru al familiei. Toti pot sa contribuie la crearea unei atmosfere magice, ca de basm. Pe podeaua din fata ramei de soba sau a semineului, cu mic cu mare, fiecare are ocazia sa depaneze amintiri memorabile la flacara focului.

 

 

Adu-ti aminte de vacantele de iarna petrecute la bunici si de iernile geroase in care aduceai lemne din sura pentru incalzirea casei lor. Comemoreaza amintirile calde ale copilariei tale! Pana la urma, la finalul zilei, seara, tot ceea ce iti mai ramane sunt: familia si caldura...
 

Pretuieste familia! Investeste in timp de calitate cand esti cu cei dragi seara in jurul semineului! Bucura-te de caldura si de atmosfera linistita!

Si nu uita... pune pe foc!