Pe Foc
16.03.2018

Formare profesionala pentru constructia semineelor pe gaz

Echipa Pefoc a participat saptamana aceasta la cursuri de formare profesionala pentru semineele pe gaz cu meseriasi din toata tara. Cursurile au fost tinute in Polonia de catre compania Kratki cu o experienta mare in montarea si productia acestora.

 

Cursul de formare profesionala a inclus mai multe etape. Prima etapa a fost partea teoretica in cea ce priveste montajul, mentenanta, reglarea, servisarea si punerea in functiune. A doua etapa s-a rezumat la partea parctica pentru montaj, reglare si punerea in functiune a semineului pe gaz. Iar ultima etapa a fost partea de productie pentru a intelege pe deplin conceptul, cum functioneaza si cum este fabricat semineul pe gaz.

 

 

In pozele de mai jos echipa Pefoc urmareste cu mare atentie asamblarea semineelor pe gaz pentru a intelege principiul de functionare fiindu-le de folos in viitor pentru servisare (daca va fi cazul), montaj si reglare.

 

 

Unul dintre cele mai importante aspecte cu privire la montajul semineelor pe gaz este acela de a fi realizat numai de un profesionist in domeniu, care respecta masurile stricte de siguranta. De aceea echipa Pefoc a participat la acest curs pentru a oferi clientiilor servicii sigure de montare, dorind sa respecte toate sistemele de siguranta.

 

Semineele pe gaz reprezinta o solutie foarte practica, usor de folosit si la fel de eficiente precum semineele traditionale pe lemne. Acestea au designuri foarte aspectusoase cu deschidere mare, oferind o priveliste deosebita asupra arderii flacarilor.

 

 

Prezinta un plus de confort si comoditate, deoarece pornirea si reglajul se fac din telecomanda, astfel temperatura poate fi programata pana la sapte zile in avans. Ofera si avantajul de a nu necesita cos de fum traditional, doar o evacuare concentrica, ca si la centralele de apartament.

 

Semineul pe gaz poate fi montant aproape in orice locatie, atat la bloc fiind una dintre cele mai bune variante de incalzire si foarte eficienta, dar si in spatii exterioare precum terase, gradini, hoteluri, etc. Astfel poti opta pentru semineele decorative mobile pe gaz, fiind usor de mutat datorita rotilor ce pot fi blocate la nevoie. Acestea sunt dotate in partea superioara cu sticla, adaugand un plus de design. Semineele pe gaz sunt produse ecologice ce nu emana noxe nocive ca cele pe lemne si tot mai multi oameni din Romania opteaza pentru ele.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnicii si pentru a oferi servicii de calitate echipa Pefoc se perfectioneaza tot mai mult, iar participarea la acest curs de formare aduce un plus de cunostiinte valoaroase mesterilor colaboratori din intreaga tara.

 

Daca doresti instalarea unui semineu pe gaz sau consultanta in alegerea potrivita, indiferent de tipul de locuinta, fie la casa sau la bloc, contactati-ne pentru a va pune in legatura cu cel mai apropriat technician specializat in montarea acestui tip de semineu. Veti avea garantie si siguranta pentru lucrarea prestata in urma unei deplasari si constatari la fata locului.