Pe Foc

Solutii termice pe lemne si decorative, gratare profesionale - la Redal EXPO Sibiu 2021!

Echipa PEFOC, impreuna cu un stand expozitional, a fost prezenta la cea de-a 7-a editie a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, tinut la Redal Expo, in luna septembrie 2021, la Sibiu! Alaturi de ceilalti expozanti, am putut sa prezentam clientilor o parte din solutiile noastre termice pentru interiorul casei (seminee, sobe, cosuri de fum), dispozitive decorative (seminee electrice, bioseminee), dar si gratare si cuptoare ceramice profesionale pentru gatit in aer liber, in curte, in gradina sau pe terasa!

La standul nostru, clientii au putut gasi informatii utile, sfaturi in domeniul termic si au putut vizualiza "on the spot" cateva din produsele noastre expuse:

 

Seminee electrice

Pentru ca Redal Expo a gazduit pe langa Targ si Salonul de Mobila Sibiu, la stand am avut expuse mai multe seminee decorative electrice. Aceste dispozitive sunt decorative, au un design inedit, dar pot fi si foarte practice, avand functia de incalzire prin aeroterma a unei incaperi de pana la 37mp. Dispunem atat de seminee electrice cu tehnologie LED si focar, precum si de modele ce functioneaza pe vapori de apa ultrarealistice!

 

 

 

Seminee si sobe pe lemne

Sunt cele mai indragite si mai cautate solutii de incalzire pentru locuintele romanilor. Gama noastra ofera focare de semineu sau termosemineu pentru constructie personalizata sau sobe tip godin pe lemne care se amplaseaza oriunde se doreste, acasa, la cabana sau la casa de vacanta! Stilurile sunt diferite: clasice, moderne, rustice, iar dimensiunile sobelor si semineelor la fel, foarte variate, in functie de necesarul termic si de dorintele clientului!

 

 

Gratare profesionale de curte

Sa nu uitam nici de gama noastra profesionala de gratare de gradina, reprezentata de cele 2 branduri populare: Big Green Egg si OFYR. Primul este un cuptor ceramic tip kamado cu capac pe carbuni, care beneficiaza de garantie pe viata. Al doilea este o vatra din otel tip corten cu plita, cu o suprafata mare de gatit, ce functioneaza cu lemne, pentru gatitul in aer liber ce include si socializarea cu prietenii in jurul focului!

 

 

 

Cosuri de fum certificate

Vizitatorii au putut sa vizualizeze si solutiile de evacuare din catalogul nostru: cosurile de fum din inox (standard sau vopsite electrostatic in orice culoare) si hornurile zidite triplistrat (cosuri de fum ceramice), ca alternativa ideala la clasicele cosuri din caramida!

 

 

Ne bucuram ca am putut participa in cadrul expozitiei Targului Imobiliare, Constructii si Amenajari si a Salonului de Mobila din cadrul Redal EXPO si anul acesta si speram sa ne revedem cu bine si in 2022!