Pe Foc

Exista seminee daunatoare sanatatii?

Semineul este un obiect care nu se demodeaza in timp, ci mai mult, intotdeauna ofera o atmosfera de intimitate si armonie in incaperea in care este amplasat.

Creat pentru a oferi caldura naturala casei, el implineste totodata si nevoia de frumos si estetica a noastra.

 

Exista seminee care pot dauna sanatatii pe termen lung? Da, din pacate.                     

Un semineu care are potential cancerigen este cel al carei hota este construita din materiale care la temperaturi mari sunt periculoase, un exemplu relevant fiind hotele care sunt cosntruite din rigips cu vata bazaltica. Care este problema? In timp apar probleme de imbinare intre vata si folie, iar particulelele din vata de sticla se vor “plimba” prin locuinta ta, existand posibilitatea sa fie inhalate, daunand sistemului respirator sau sa ajunga pe piele, provocand iritatii si alergi.

Acest tip de semineu este nociv in mod deosebit pentru copii si persoanele varstnice.

 

In Europa acest tip de semineu este interzis, dar in Romania exista inca multi meseriasi care il construiesc. Acestea sunt semineele construite de amatorii care nu respecta nici activitatea pe care o fac, nici clientul.

Regulile de siguranta si confort sunt prioritare pentru clientii nostri, acesta fiind motivul pentru care recomandam sa va construiti semineul alaturi de experti, asigurand in acest mod, atat siguranta dumneavoastra, cat si a familiei.

 

Pentru ca semineul este o investitie pe termen lung, apelati la experti pentru construirea lui. Echipa Pefoc va sta la dispozitie oferind consultanta gratuita in privinta celei mai bune alegeri pentru nevoile si bugetul dumneavoastra.

Avem o gama larga de produse, incepand de la focare, sobe pe lemne, cosuri de fum, seminee tip centrala si toate accesoriile necesare semineului tau.

 

Pentru sanatatea dumneavoastra, alegeti sa va construiti semineul cu echipa Pefoc!