Pe Foc

Un nou design pentru depozitul online de seminee

La cererea clientilor si a multor meseriasi si colaboratori din tara am decis sa transformam complet designul site-ului nostru. Practic, ne-am adaptat cerintelor si nevoilor utilizatorilor, incercand sa fim cat mai user-friendly si mai aproape de cei care ne urmaresc online. De asemenea, datorita faptului ca traficul de pe site este foarte mare (uneori ajunge la peste 60000 vizite/lunar), am vazut aceasta schimbare ca pe o necesitate. Asa ca ne-am pus pe treaba si rezultatele vi le prezentam in cele de mai jos.

 

- am facut ca toate categoriile noastre de produse din catalog sa fie mult mai vizibile si mai usor de accesat

 


 

- fiind o editie aniversara (since 1998), am redus partea de text in proportie de peste 60%, si ne-am axat pe trendul informatic al ultimului an - acela de a prezenta totul in imagini si videoclipuri. Asadar, la noul design, am pus accentul pe vizual! Ne concentram asupra clipurilor tutoriale sau de prezentare de produs, precum si asupra articolelor de blog, prin care ne dorim sa sprijinim clientii cu informatia cautata de ei in online.

 

 

-pentru comenzile online, totul este mult mai intuitiv si mai usor de accesat, iar clientii continua sa ne aleaga pentru produse, nu pentru povesti. Astfel, incercam sa ramanem orientati pe client si pe produs, pe nevoile din piata, incercand sa gasim cele mai bune solutii.Clientului trebuie sa i se livreze exact ce apare pe site, asa ca ne preocupa grija pentru exactitate si detalii.

 


- tot cu aceasta schimbare de design am continuat sa optimizam tot continutul in asa fel incat accesul de pe device (smartphone, tableta) sa fie optim si cat mai bine evidentiat, asta deoarece clientii intra cel mai mult pe site de pe un telefon inteligent (fiind versiunea cea mai accesata in orice domeniu la ora actuala).

 


- un concept important din filosofia companiei noastre o reprezinta accentul pus pe cele mai mici detalii din site, asa cum facem si la produse si servicii. Consideram ca asta face diferenta! Ne dorim sa fim cei mai buni in ceea ce facem, de aceea suntem in continua dezvoltare, ne adaptam si updatam mereu la trendurile de piata si din online, atat in ceea ce priveste serviciile oferite, conditiile de livrare, mijloacele logistice, cat si in privinta... designului site-ului nostru, pentru a ramane in varf si a fi un lider in domeniul nostru de activitate.

 

 

Asadar, pe langa caldura si atmosfera deosebita pe care vrem sa le aducem in cat mai multe camine din Romania, totodata dorim sa facem si procesul de distributie online cat mai usor si cat mai rapid, exact si adaptat nevoilor tale!


Cu 2 click-uri: iti poti alege semineul dorit (din peste 700 modele din catalogul nostru), poti comanda accesorii pentru dispozitivul termic sau ne poti solicita recomandarea unui meserias in zona ta, care sa vina,  sa ia masuri si sa execute lucrarea! Totul - cat ai zice PEFOC!