Pe Foc

Elemente de decor care iti pot infrumuseta locuinta

Designul interior al casei este precum o oglinda a personalitatii. In functie de gusturi, preferinte si bugetul disponibil fiecare dorim sa oferim mediului in care locuim un plus de frumusete. Sursele din care ne inspiram pentru  aranjarea casei pot fi variate, incepand de la reviste si termninand cu site-urile de pe internet, special alocate elementelor de estetica interioara a locuintei. Toate elementele de decor au scopul satisfacerii nevoii de frumos si oferirea de relaxare atunci cand ajungem acasa dupa o zi de munca.

  Semineele electrice si biosemineele sunt obiecte care pot intregi decorul unei locuinte si chiar adauga un plus de caldura daca e nevoie, insa nu sunt concepute ca fiind sursa principala de incalzire.

                     

Semineele bio sunt  seminee care functioneaza pe baza de bioetanol, nu necesita cos de fum pentru ca nu emana nici fum si nici miros. Aceste bioseminee vin in mai multe forme si modele, putand fi incastrate sau atasate pe perete. Biosemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate in orice incapere a casei, pornind de la living pana la birou si biblioteca, iar semineele bio mobile pot fi asezate in orice colt al locuintei, in functie de dimensiunea lui si spatiul disponibil, pornind de la birou pana la terasa din gradina. Semineele bio nu au nevoie de sticla termorezistenta deoare aceasta impiedica procesul arderii daca este inchisa complet.

            

Semineele electrice sunt piese de mobilier din lemn masiv care au rol decorativ, cu o tehnologie tip LED 3D care imita la perfectie focul din semineul pe lemne. Acestea, la fel ca semineele bio, nu au o capabilitate de incalzire a unei locuinte, dar incalzesc o camera mica de pana la 37 mp prin aeroterma cu care sunt dotate. La cerere acestea pot veni dotate si cu un dispozitiv care imita perfect sunetul focului.

                    

      Magazinul nostru ofera o gama larga de produse: focare, diferite accesorii pentru intretinerea semineului, sobe pe lemne si termoseminee. Pentru orice intrebare referitoare la semineele electrice sau bioseminee, asteptam sa ne contactati la numarul 0769070263 sau la adresa de email contact@pefoc.ro, iar un consultant din echipa noastra o sa va ofere un raspuns in cel mai scurt timp posibil.