Pe Foc

Noua gama de cosuri de fum industriale Hoch pentru institutii, spatii comerciale si hale

Spatiile industriale si cele comerciale, de la hale, depozite, sali de productie la mall-uri, institutii si hoteluri, necesita sisteme de evacuare speciale, ce pot face fata provocarilor si volumului de evacuare. Pentru astfel de cladiri, si nu numai, au fost concepute cosurile INDUSTRIALE!

Asa ca, alaturi de gama standard de cosuri de fum ceramice casnice, am adaugat si cosurile de fum pentru cladiri cu suprafete extinse, atat din domeniul privat, cat si din domeniul public - institutional! Ele trebuie sa ofere siguranta, durabilitate si certificare pentru performanta!

 

 

Cosurile de fum industriale Hoch din oferta noastra indeplinesc aceste conditii si vin cu o varietate de avantaje pentru clienti, oferind un raport calitate-pret excelent. Cosul de fum este o structura puternica, din beton, care inconjoara si sustine conductele ceramice ce evacueaza gazele arse si fumul produse de sursele de incalzire. Scopul principal al unui cos de fum este de a elimina produsul arderii in exterior. La cladiri de suprafete mari, e nevoie de cosuri de fum ceramice pe masura!


Ganditi-va la un cos de fum ca si la o structura construita pentru a va proteja bunurile si interiorul. Aceasta este o functie importanta a tuturor cosurilor de fum indiferent de tipul sursei de incalzire: soba, centrala sau semineu. Alegerea cosului de fum potrivit este un pas important, iar un cos de fum zidit este ideal pentru performanta si functionarea sursei de incalzire si siguranta afacerii tale. Recomandarea noastra sunt cosurile de fum din ceramica cu samota la interior si beton la exterior – probabil una dintre cele mai trainice si performante solutii pentru cei care isi doresc o varianta profesionala a cosurilor de fum zidite traditionale, cu caracteristici superlative de confort, siguranta si rezistenta de la renumitul producator Hoch.
 

                                        
 

Sistemele de cos de fum ceramice marca Hoch sunt realizate in Germania - ceramica HART are o traditie de 300 de ani! Producatorul Hoch produce o gama larga de sisteme complete de cosuri de fum. Gama Hoch Industrial cuprinde sisteme moderne de cosuri pentru fabricarea carora sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. Hoch Industrial este un sistem de cosuri cu 3 straturi speciale adaptat nevoilor industriei, ce se bazeaza pe calitate si durabilitate.

Sistemele de cosuri de fum Hoch Industrial sunt supuse unor controale stricte de calitate si indeplinesc toate standardele necesare si fiind aprobate si certificate de Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor.

 

                                   

Acestea sunt disponibile in diametre mari (de la fi 250, fi 300, fi 350 si fi 400 mm), ideale pentru cazanele cu putere ridicata, de la 75kW la 1000kW, permitand incalzirea cladirilor de la cateva sute pana la cateva mii de mp.

Sunt realizate din elemente prefabricate modulare din ceramica izolata (samota) la interior si mantale de beton in partea exterioara.

Un mare avantaj al acestor cosuri de fum este faptul ca pot fi utilizate indiferent de combustibilul folosit: lemn, peleti, bricheti, carbuni sau chiar gaz si pentru orice tip de sursa de incalzire, fie ea soba, semineu sau centrala.
 


 

Un alt avantaj al sistemelor industrial Hoch este rezistenta la conditii de condens, fiind rezistent chiar si impotriva vaporilor si solventilor care contin clor, dar si adaptarea la conditiile cazanelor industrial, eliminand cu success fumul si gazele arse din hale, depozite, institutii, scoli, ferme sau pavilioane comerciale. Se pot monta cu usurinta atat in interior, cat si la exteriorul cladirilor.

Sistemele de cosuri de fum au o garantie de 30 de ani!
 

                                         

Desi probabil aceste sisteme nu sunt cea mai ieftina varianta de evacuare, va recomandam sa tineti cont de calitatea si rezistenta acestora si nu neaparat de pret; astfel, investitia facuta va fi una excelenta, de care va veti bucura o perioada lunga de timp.

Avand ca element central tubulatura de samota de inalta calitate, kiturile profesionale de cos de fum Hoch Industrial sunt o upgradare benefica din punct de vedere tehnologic si o solutie mai avansata pentru proiectele dvs.
 

Componentele cosului de fum ceramic Hoch Industrial
 

-Palaria – care este partea superioara de terminatie a cosului de fum Hoch Industrial. Se plaseaza pe placa de compozit de la capatul cosului de fum ceramic.

-Placa din compozit usor – suport pentru terminatia finala.

-Tub ceramic de legatura

-Manta din beton cubica utilizata pentru invelirea canalului de tuburi ceramice al cosului de fum Hoch.  

-Tub ceramic pentru racord evacuare la 45/90 de grade.

-Vata minerala frontala si laterala pentru izolare, care se asaza intre tubul ceramic si mantaua de beton exterioara.

-Usa ceramica interioara cu functie de bariera termica si pentru vizitare si mentenanta si arc metalic de fixare inclus.

-Usita vizitare exterioara metalica cu rama inclusa, pentru accesul facil la cosul de fum ceramic Hoch.

-Tub ceramic cu gol pentru usita de vizitare a cosului de fum.

-Grila de aerisire/ventilare pentru cosul de fum ceramic Hoch Industrial.

-Colector de condens pentru buna functionare a sistemului de cos de fum Hoch.

-Adeziv special folosit pentru imbinarea elementelor ceramice ale cosului de fum, rapid si sigur!

-Silicon etansant pentru izolarea cosului de fum ceramic.

 

 

Sistemele de cos HOCH® Industrial garanteaza utilizatorilor solutii rezistente la arderea funinginii si acizilor care apar in gazele de evacuare. Securitatea in utilizare si calitatea ridicata au fost confirmate in numeroase studii. Aceste cosuri de fum au marca europeana CE, care certifica si garanteaza respectarea tuturor standardelor impuse. Avand ca element central tubulatura de samota de inalta calitate, caracteristicile principale ale hornului sunt: siguranta, rezistenta, buna functionalitate in exploatere si durata mare de viata. Astfel, ceramica interioara de calitate nemteasca reprezinta specificul acestui tip de cos. Calitatea foarte ridicata a cosurilor ceramice este evidentiata si in garantia mare de 30 de ani pe ceramica produsa de renumitul brand Hart Keramik, cu o traditie de peste 300 de ani.

 

 

In plus iti oferim si solutii complete de racordare, tubulatura de evacuare si teava de legatura la cos de fum, pentru a te bucura de o functionalite optima si completa!


Deci, indiferent ca aveti nevoie de aceste sisteme pentru institutii, hale sau depozite la preturi excelente si calitate de top, sistemele Hoch Industrial sunt un pariu castigat. HOCH Indsutrial = siguranta, durabilitate, profesionalism!