Pe Foc

Cum sa construiesti un semineu sigur si durabil la prețuri corecte?

Un semineu pe lemne executat corespunzator reprezinta o investitie pe termen lung, o investitie de care se pot bucura si generatiile urmatoare, de aceea va recomandam sa folositi materiale de inalta calitate din magazine de specialitate pentru realizarea constructiei unui semineu pe lemne.

Pe cat de importanta este alegerea unui focar de semineu de calitate, pe atat de importanta este si alegerea corecta a materialelor izolatoare pentru constructia propriu-zisa a semineului.

Va recomandam folosirea de materiale special destinate constructiei de seminee pe lemne in favoarea altor materiale improvizate (vata + rigips), ce se regasesc in magazinele nespecializate. Precum proverbul „Nu te juca cu focul”, folosirea de materiale neconventionale pe langa faptul ca nu ofera siguranta, poate atrage dupa sine consecinte nedorite precum fisuri pe constructia semineului, sau datorita vatei de sticla care odata ajunsa in contact cu o temperatura inalta raspandeste in aer particule care ulterior vor fi inhalate de catre proprietari (ajungand chiar pe plamanii acestora). Orice persoana care petrece o perioada mai lunga intr-un astfel de mediu timp de 2-3 ore pe zi trebuie sa fie constienta ca este predispusa la o serie de factori negativi, care pot afecta grav sanatatea (alergii sau boli). Constructia de seminee trebuie facuta responsabil.

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu acest domeniu, va prezentam o varianta foarte des intalnita pentru realizarea constructiei unui semineu durabil, si anume PLACI IZOLATOARE special destinate pentru constructia de seminee pe lemne. Aceste PLACI IZOLATOARE sunt fabricate din silicat de calciu si au rezistenta la temperaturi de pana la 1000 °C. Placile sunt usoare si practice, avand o grosime de 3 cm. Placile inlocuiesc vechiul sistem pe baza de vata bazaltica cu aluminiu!

Placile comercializate de catre PEFOC.ro indeplinesc urmatoarele caracteristici de calitate:

  • Clasificare la foc: A1 – Neinflamabil
  • Temperatura maxima de funcționare: 1000 °C
  • Miros inodor
  • Culoare alba
  • Densitate: 245 kg/m3
  • Dimensiuni: 1000 x 500 x 30 mm

Societatea noastra, PEFOC.RO, iti ofera aceste placi, iar la cerere si livrare pentru realizarea unui semineu perfect functional, care sa ofere siguranta familiei si nu un motiv in plus de stres, datorita lipsei de calitate.

La noi gasiti placi din silicat de calciu la preturi bune si consultanta necesara pentru a putea realiza constructia unui semineu perfect functional, care sa asigure familia dumneavoastra de lipsa incidentelor neplacute.

Sfatul pe care ti-l oferim este sa alegi calitatea si siguranta in detrimentul preturilor mici, obtinute prin utilizarea materialelor de proasta calitate.